Головна Новини Світ Італія Величезний стовп диму та фонтани лави: в Італії відбулося виверження потужного вулкана (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Величезний стовп диму та фонтани лави: в Італії відбулося виверження потужного вулкана (ФОТО)

Етна є найвищим діючим вулканом у Європі

22 лютого 2022, 15:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Італії розбушувався сильний вулкан. Про це пише видання УНІАН.

Величезний стовп диму та фонтани лави: в Італії відбулося виверження потужного вулкана (ФОТО)

Етна. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, вчора, 21 лютого, знову почав вивергатися вулкан Етна, розташований на острові Сицилія. Через сильне виверження колірний код для авіації було підвищено до червоного.

Як пише видання, вулкан викинув у небо величезний стовп диму та попелу, після чого його активність збільшилася. Зазначається, що фонтани лави та попелу досягали висоти близько десяти кілометрів над рівнем моря.

Величезний стовп диму та фонтани лави: в Італії відбулося виверження потужного вулкана (ФОТО) - фото 2

Фото: Reuters

Довідка: вулкан Етна є найвищим діючим вулканом у Європі. Його висота змінюється після кожного виверження. В даний час Етна приблизно 3329 метрів заввишки.

У Мережі з'являються фото з місця подій. На опублікованих кадрах можна побачити гігантські стовпи диму, що здіймаються в небо.

Величезний стовп диму та фонтани лави: в Італії відбулося виверження потужного вулкана (ФОТО) - фото 3

Фото: Reuters

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Україну сколихнув землетрус. Його вогнище знаходилося неподалік одного з населених пунктів Львівської області. Фахівці розповіли, що він залягав на глибині кількох кілометрів. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що лікарі назвали найкращі продукти для профілактики дефіциту кальцію. Кальцій – один із найважливіших хімічних елементів для людського організму. Найпростіші продукти здатні задовольнити потреби організму людини в кальції.  Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що нардеп розповіла, чому потрібно запроваджувати миротворчий контингент в Україну. Депутати підготували звернення до ООН щодо введення в Україну миротворців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини