Головна Новини Світ Італія Зграя бездомних собак розтерзала 20-річну студентку під час побачення: дикі подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зграя бездомних собак розтерзала 20-річну студентку під час побачення: дикі подробиці

На пару напали в густому лісовому масиві в Сатріано

5 вересня 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

Жахливий інцидент налякав всю Італію — романтичний пікнік молодих людей в лісі закінчився моторошною трагедією. Днями 20-річна Симона Кавалларо насолоджувалася денною прогулянкою по лісі, коли в південно-італійському місті Сатріано дівчину розтерзали собаки. Студентка померла після того, як на неї напала і буквально розтерзала зграя бездомних собак під час романтичного пікніка зі своїм хлопцем. Про це повідомляє видання The Mirror.

Зграя бездомних собак розтерзала 20-річну студентку під час побачення: дикі подробиці

Зграя бездомних собак розтерзала 20-річну студентку, фото з відкритих джерел

Місцевий новинний сайт Agi інформує, що Симона і її хлопець, ім'я якого не названо, тільки що закінчили пікнік на сонечку з групою друзів, а потім пара вирішила прогулятися по лісі удвох.

На пару напала зграя бездомних собак, коли вони проходили через густий лісовий масив. Хлопець Сімони в кінці кінців втік, але її розірвали на шматки собаки, які, як повідомляється, розірвали всі частини її тіла.

Бойфренд, якому вдалося сховатися від зграї собак в покинутій хатині, подзвонив до місцевих екстрених служб і покликав на допомогу.

Незабаром на місце події прибули служби екстреної допомоги і доставили 20-річну дівчину в місцеву лікарню, яка спочатку була жива, незважаючи на жахливі травми, що покривали всі частини її тіла. На жаль, вона померла незабаром після прибуття в лікарню.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що вчені виявили невідомий коронавірус, який можуть поширювати собаки . Американські та малайзійські дослідники виявили раніше невідомий різновид коронавируса. За даними вчених, вона найімовірніше передається від собак до людини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини