Головна Новини Світ Італія Знайшли в калюжі крові: в Італії 81-річний професор убив українську заробітчанку
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайшли в калюжі крові: в Італії 81-річний професор убив українську заробітчанку

81-річний екс-професор застрелив жінку з України

17 грудня 2021, 00:20
Поділіться публікацією:

В Італійському місті Торре-Аннунціата  81-річний екс-професор  застрелив 67-річну українську громадянку, яка доглядала його таку ж стареньку сестру. Про це інформує італійський телеканал  StabiaChannel.

Знайшли в калюжі крові: в Італії 81-річний професор убив українську заробітчанку

Чоловік застрелив жінку (фото з відкритих джерел)

Українську заробітчанку виявили вже мертвою в будинку, де вона працювала. Закривавлена працівниця нерухомо лежала на підлозі. Позбавив її життя колишній професор, який викладав математику в місцевій середній школі. Він вистрелив в українку з вогнепальної зброї, яка, очевидно, зберігалась в будинку.

 Працівники прокуратури міста Торре Аннунціата вже здійснюють розслідування за цією кримінальною справою. Поки не називають причини, що передували цій трагедії. Вони ще невідомі. Також працівники поліції відстежувати одну з версій вбивства — як в будинку професора похилого віку з’явилась вогнепальна зброя.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Італії за невідомих обставин загинула українка 1 грудня в італійському місті Трієст, що на північному сході країни, було виявлено бездиханне тіло 43-річної українки. Труп жінки було знайдено у її власній квартирі під час того, як поліціянти прийшли туди, щоб доставити судовий документ   щодо погроз та насильства з боку її колишнього партнера. Тіло було передано судмедекспертам, які встановлять точну причину її смерті. Наразі правоохоронці розглядають кілька версій. Зазначається, що місцеві ЗМІ пишуть, що у квартирі загиблої нібито було виявлено кілька ампул із метадоном. В той самий час, за даними видання ANSA, правоохоронці не знайшли явних слідів наркотичних речовин. У матеріалі зазначається, що правоохоронці також розглядають версію про вбивство українки.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини