Головна Новини Світ Особистості Блогер з Молдови назвав Росію ворогом і обіцяв купити дрони для ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер з Молдови назвав Росію ворогом і обіцяв купити дрони для ЗСУ

Кілька місяців тому хлопця в Росії затримали, катували, а потому депортувати його з Москви до Молдови

19 січня 2023, 20:32 comments1011
Поділіться публікацією:

Некоглай (Микола Лебедєв) — один із найпопулярніших блогерів у російськомовному сегменті, у "Тік-Тоці" у нього близько 9,5 млн передплатників. Він із Молдови, до минулого року жив у Москві, пишуть "Коментарі" з посиланням на ВВС.

Блогер з Молдови назвав Росію ворогом і обіцяв купити дрони для ЗСУ

Молдовський блогер Некоглай пообіцяв закупити для ЗСУ дрони на 100 тис. доларів

Хлопця затримали у листопаді 2022 за те, що він записав ролик-пародію на російського солдата, який відкидав від себе гранати. Суд у Москві вирішив депортувати його з Москви до Молдови. Некоглай записав на відео вибачення — при цьому він був обритий налисо, а на обличчі були сліди побоїв. Пізніше він заявив, що його катували в поліції, зокрема хотіли зґвалтувати пляшкою.

Тепер Некоглай записав нове відео, в якому каже, що "буде до кінця життя ворогом російського режиму" і боротиметься з ним. "Я до кінця життя говоритиму про політику. Я буду до кінця життя ворогом російського режиму", – заявив блогер. Він пообіцяв, що закупить дрони для української армії на суму близько 100 тис. доларів і особисто передасть їх ЗСУ – про що і зніме свій черговий ролик найближчим часом.

Довідково. Лебедєв, відомий як Некоглай — молдавський тіктокер, стример, відеоблогер і хіп-хоп виконавець. 10 січня 2022 року Некоглай разом зі стрімером і тіктокером Іваном Золо встановили рекорд глядачів по прямому ефірі в російськомовній спільноті Twitch, трансляцію подивилися 578 тисяч осіб. Однак користувачі Twitch не визнають цей запис через звинувачення в обмані глядачів.

Плани блогера викликали гучний скандал у Росії, де місцеві пропагандисти заявляють, що гроші на дрони для ЗСУ Некоглай заробив у РФ, де й став успішним блогером. Усі його рахунки вони вимагають негайно конфіскувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Конкурс "Міс Всесвіт" потрапив у скандал через росіянку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини