Головна Новини Світ Особистості Короля Чарльза ІІІ прилюдно закидали яйцями (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Короля Чарльза ІІІ прилюдно закидали яйцями (ВІДЕО)

Охоронці монарха блискавично зреагували на інцидент і затулили короля від сирих яєць, що летіли в його бік.

7 грудня 2022, 03:15
Поділіться публікацією:








У вівторок, 6 грудня, під час візиту короля Великобританії Чарльза ІІІ у центрі англійського міста Лутон стався неприємний інцидент.

Короля Чарльза ІІІ прилюдно закидали яйцями (ВІДЕО)

Чарльз ІІІ/ Фото з відкритих джерел

Так, під час того, як монарх спілкувався з людьми, що зібралися на площі, і обмінювався з натовпом рукостисканнями, в нього раптово полетіло сире куряче яйця. Судячи з відео, у монарха влучили один раз, але він з незворушним виглядом продовжив спілкування з представниками громадськості.

Охоронці Карла III блискавично відреагували на позаштатну ситуацію та поспішили відвести 74-річного короля у безпечне місце. Повідомляється, що зловмисника затримали та заарештували. Особа провокатора не розголошується. Також не відомі й мотиви його вчинку.

Після інциденту монарх спокійно продовжив спілкування з людьми і поводився досить невимушено.

Варто зазначити, що менш ніж місяць тому аналогічна ситуація сталася під час візиту Чарльза III до Йорка. Минулого разу в короля також почали кидати яйця з натовпу. На щастя, вони розбилися об асфальт і не досягли своєї цілі. Зловмисника затримали.

Цікаво, що Принц Чарльз взяв собі тронне ім'я Карла III після того, як став новим королем Великобританії. Про це у вересні повідомила журналістам прем’єр-міністр країни Ліз Трасс.

Він успадкував трон 8 вересня 2022 року у віці 73 років, після смерті його матері королеви Єлизавети II. Таким чином він став найстарішим королем Британії на момент початку правління. Його коронація має відбутися 6 травня 2023 року.

Раніше "Коментарі" писали про те , що у Північній Кореї батьків змушують перейменовувати дітей: список нових імен шокує. Керівництво КНДР погрозило штрафами тим батькам, які не хочуть називати своїх дітей патріотичними іменами.

Читайте також: Ілон Маск має намір чіпувати людей. Днями Ілон Маск приголомшив широку громадськість заявою про те, що його компанія Neuralink почне проводити випробування з чипування людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини