Головна Новини Світ НАТО Чому НАТО не думає про перемогу над РФ: чого боїться Захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому НАТО не думає про перемогу над РФ: чого боїться Захід

Захід не готовий підвищувати ставки у війні з Росією

29 березня 2024, 21:59
Поділіться публікацією:

За два роки Захід не продемонстрував план перемоги над Росією. Західні союзники досі розглядають війну в Україні як регіональний конфлікт, а їхня основна мета – щоби війна не вийшла за межі України, вважає експерт з міжнародних питань, колишній виконавчий директор у Китайській торговій асоціації Руслан Осипенко.

Чому НАТО не думає про перемогу над РФ: чого боїться Захід

Захід не має плану перемоги над Росією. Фото з відкритих джерел

"Гарантії безпеки, які Україна підписала із союзниками, нагадують Будапештський меморандум 2.0, оскільки їх не ратифікують парламенти країн-підписантів. Україна так і не отримала бодай політичного запрошення до НАТО, що стало б чітким сигналом Путіну, який розпочав війну, щоби не впустити Україну до Альянсу. Також Захід продемонстрував вкрай слабку реакцію на президентські вибори в Росії. Наші партнери не відважилися назвати Путіна нелегітимним президентом. А це означає, що Захід хоче зберігати канали зв’язку з РФ, щоби у випадку геополітичних змін відновити діалог з Кремлем", — наголосив Руслан Осипенко.

Експерт вважає, що Україна для Заходу – інструмент знекровлення їхнього стратегічного противника. При цьому, за його словами, Україна не повинна переходити межу та суперечити інтересам західних партнерів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що РФ цілеспрямовано тероризує мирні українські міста ракетними обстрілами і ударами безпілотниками та залякує українців, поширюючи вигадані фейки, аби змусити Україну капітулювати перед російською армією. Відмова України від продовження боротьби – ключова ціль російського диктаторського режиму Володимира Путіна, переконаний голова Офісу президента Андрій Єрмак. Українській владі відомі всі плани Росії, а тому вони обов'язково проваляться.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські окупанти продовжують наступальні дії на Авдіївському напрямку в Донецькій області, намагаючись виявити слабкі місця в українській обороні, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, щодня росіяни також здійснюють атаки в районі населеного пункту Бердичі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини