Головна Новини Світ НАТО Генсек НАТО відреагував на ядерну позицію Росії у Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Генсек НАТО відреагував на ядерну позицію Росії у Білорусі

Столтенберг вказує, що військовий альянс стежить за діями Росії щодо ядерної зброї у Білорусі.

15 червня 2023, 14:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Єнс Столтенберг заявив, що не бачить ознак у зміні ядерної позиції Росії, попри розміщення зброї на території Білорусі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Генсек НАТО відреагував на ядерну позицію Росії у Білорусі

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг перебуваючи у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі відповів на питання журналістів щодо розміщення ядерної зброї у Білорусі.

"Ми, звичайно, уважно стежимо за тим, що робить Росія. Поки що ми не бачили жодних змін у ядерній позиції, які вимагали б будь-яких змін у нашій позиції", — заявив Столтенберг.

У наступних словах генсек НАТО засудив агресивні заяви Росії назвавши їх безрозсудними.

"Ядерна риторика та повідомлення Росії є безрозсудними та небезпечними. Росія повинна знати, що ядерну війну неможливо виграти і її ніколи не можна вести", — сказав Єнс Столтенберг.

Нагадаймо, що 14 червня Олександр Лукашенко заявив про початок переміщення ядерної зброї на територію Білорусі. Під час виступу на державному телебаченні білоруський президент вказав, що його країна готова використати ядерну зброю, якщо проти неї вчинять агресивні дії. Путін своєю чергою повідомляв, що ядерна зброя потрапить у Білорусь на початку липня і залишатиметься під контролем Москви.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента України відреагували на заяви Олександра Лукашенка щодо ядерної зброї.

Також "Коментарі" писали про білоруського диктатора Олександра Лукашенка, яки вважає, що є "великі передумови" для закінчення війни між Україною та Російською Федерацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини