Головна Новини Світ НАТО Неочікуваний поворот. Союзник РФ приїде у Вашингтон на саміт НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Неочікуваний поворот. Союзник РФ приїде у Вашингтон на саміт НАТО

Вірменія, яка є традиційним союзником Росії, візьме участь у саміті Альянсу

29 червня 2024, 00:15
Поділіться публікацією:

Вірменія підтвердила участь у саміті НАТО, який відбудеться у Вашингтоні 9-11 липня.

Неочікуваний поворот. Союзник РФ приїде у Вашингтон на саміт НАТО

Саміт НАТО пройде у Вашингтоні. Фото з відкритих джерел

За словами речниці МЗС Вірменії Ані Бадалян, Єреван підтвердив свою участь у Вашингтонському саміті НАТО у форматі партнерів.

"Вірменія отримала запрошення взяти участь у саміті НАТО у Вашингтоні у форматі партнерів, а також інших заходах, присвячених 75-річчю Альянсу, і підтвердила свою участь. Інших домовленостей на даний момент немає", — розповіла Бадалян.

Як відомо, помічник держсекретаря США у справах Європи та Євразії Джеймс О'Браєн повідомляв, що американська сторона запросила на зустріч партнерів у межах саміту НАТО Азербайджан і Вірменію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава НАТО Єнс Столтенберг заявив, що російська армія не здатна здійснити великий прорив на фронті. "Росіяни знову спробували почати наступ цієї весни і влітку, але поки що досягли лише незначних успіхів. Ми побачили, що українці змогли втримати оборону", — заявив Єнс Столтенберг. За словами генсека, що у НАТО немає жодних підстав вважати, що у РФ є можливості та сили для здійснення великих проривів. При цьому він відзначив, що Росія продовжить наступати та завдавати авіаудари.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники, швидше за все, незабаром зможуть захопити місто Красногорівка у Донецькій області, повідомив лейтенант ЗСУ з позивним "Алекс". "У Красногорівці погані справи. Противник має просування в приватному секторі. Зараз на цій ділянці пекельні бої. Наші підрозділи сильно виснажені", — розповів лейтенант ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини