Головна Новини Світ НАТО Очільник МЗС Литви: Путін відправив усім на саміті НАТО "криваву листівку"
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник МЗС Литви: Путін відправив усім на саміті НАТО "криваву листівку"

Російський диктатор Володимир Путін відправив на саміт НАТО "дуже страшну і криваву листівку", заявив міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс.

11 липня 2024, 08:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс заявив, що російські ракетні удари по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві 8 липня стали кривавим символом Путіна, який російський диктатор відправив усім на саміті НАТО.

Очільник МЗС Литви: Путін відправив усім на саміті НАТО "криваву листівку"

Очільник МЗС Литви Габріелюс Ландсбергіс. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з журналістами у NATO Public Forum у Вашингтоні, де проходить саміт НАТО, Габріелюс Ландсбергіс заявив про "дуже страшну листівку" від Путіна.

"Путін відправив кожному з присутніх тут дуже страшну і криваву листівку з тим, що він думає про нас, присутніх тут, тоді як ракета атакувала дитячу лікарню в Києві. Це для нас", — сказав Ландсбергіс.

Очільник МЗС Литви також додав, що одним зі знаків перемоги на саміті НАТО у Вашингтоні було б те, що Путін повинен заплатити за свої агресивні дії щодо українських дітей у які Росія запустила свої ракети.

Після завершення рятувальних робіт у Києві, ДСНС повідомили, що через російську ракетну атаку 8 липня було вбито 33 людини, з яких п'ятеро виявились дітьми. Крім того, згодом стало відомо, що ще одна дитина загинула у лікарні, де її намагались врятувати після російського удару по лікарні "Охматдит".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський у Вашингтоні на саміті НАТО розповів про сигнал від Путіна. За словами президента, за те що скоїв російський диктатор, він хотів би його вбити.

Також "Коментарі" писали про те, що в Чехії викликали російського посла та сповістили про повідомлення, яке той мусить передати у Москву після ракетного удару по українських дітях у дитячій лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини