Головна Новини Світ НАТО Поступитися територіями: у НАТО припустили, як Україна може вступити до Альянсу
commentss НОВИНИ Всі новини

Поступитися територіями: у НАТО припустили, як Україна може вступити до Альянсу

Глава канцелярії Столтенберга припустив, що Україна може вступити до Альянсу в обмін на частину своїх територій

15 серпня 2023, 18:17 comments1837
Поділіться публікацією:

Україна може стати членом НАТО, якщо віддасть Росії частину своєї території. Таку заяву зробив голова канцелярії генерального секретаря НАТО Стіан Єнсен, пише норвезька газета VG.

Поступитися територіями: у НАТО припустили, як Україна може вступити до Альянсу

Вступ України в НАТО (фото з відкритих джерел)

"Я думаю, що рішення може полягати в тому, щоб Україна відмовилася від території та натомість отримала членство в НАТО. При цьому Україна має сама вирішувати, коли і на яких умовах вона хоче вести переговори. Росія веде величезну військову боротьбу, і здається нереальним, що вони можуть захопити нові території. Зараз скоріше питання в тому, що Україні вдасться повернути", — заявив Єнсен.

Також він заявив, що варто подумати про це, якою буде безпекова ситуація в Україні після закінчення війни. Єнсен запевнив, що питання щодо поступок територіями  він не порушує.

"Я не кажу, що так має статися. Але це може бути можливим рішенням", - додав він та уточнив що сьогодні "з'явилися серйозні зрушення" у питанні щодо вступу України до НАТО.

"Всі зацікавлені, щоб війна більше не повторилася", — підсумував Єнсен.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін прокоментував готовність Росії воювати з НАТОРосія не прагне війни з НАТО, але готова до неї. Таку заяву зробив Путін сьогодні на прес-конференції за підсумками саміту "Росія-Африка". Крім того, глава РФ повторив звичні вже російські інфоштампи про те, що РФ не проти зміцнення ідентичності України, але не на основі "неонацизму". При цьому зупинити війну в Україні РФ не може, оскільки позиції армії РФ атакують ЗСУ. Але українська армія, за словами Путіна, зазнає втрат. А Польща чекає, щоб захопити західноукраїнські землі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Акупант

16 серпня 2023, 17:27

Вы долбодятлы,какое вам НАТО и идентичность ,вас давно уже поделили. Нет такой страны Украина,есть искусственная недострона


Новини