Головна Новини Світ НАТО Столтенберг повідомив, скільки Росія втратила військових у війні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг повідомив, скільки Росія втратила військових у війні з Україною

За інформацією генсека НАТО Єнса Столтенберга, Росія у війні в Україні втратила вбитими та пораненими 350 тис. своїх військових. Про це він заявив на спільній прес-конференції із президентом Польщі Анджеєм Дудою

14 березня 2024, 20:13
Поділіться публікацією:

Як відзначив Єнс Столтенберг, зараз країна-агресор змушена платити дуже високу ціну за незначні здобутки в Україні. За його словами, на суші загарбницька війна коштувала російському диктатору Володимиру Путіну понад 350 тисяч військових втрат.

Столтенберг повідомив, скільки Росія втратила військових у війні з Україною

Єнс Столтенберг

Окрім того, додав генсек НАТО, Сили оборони активно діють на морі і зуміли вивести з ладу значну частину російського Чорноморського флоту. Також, підкреслив Столтенберг, українці ефективно працюють у небі, адже нищать російські літаки, в тому числі і дороговартісні розвідувальні.

При цьому відомо, що у розвідці США повідомили, що Росія у загарбницькій війні проти України вже втратила понад 300 тис. осіб, а також тисячі одиниць танків та бронетехніки. Втім, додають у розвідці, росіяни все ж зуміли зірвати український контрнаступ влітку 2023 року. Зараз, додають розвідники, російський ОПК поступово нарощує виробництво далекобійних засобів ураження, артилерії та іншої зброї. А це дозволить країні-агресору ще досить тривалий час вести бойові дії в Україні, при цьому високої інтенсивності.

Разом з тим, за даними Генштабу ЗСУ, станом на 14 березня країна-агресор із початку широкомасштабного вторгнення втратила в Україні майже 428 тис. своїх військових.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у "Вовках Да Вінчі" вважають, що Сили оборони мають знищувати росіян у співвідношенні 8 окупантів до 1, щоб не допустити програшу у війні. Якщо ж Україна хоче виграти, то це співвідношення повинно становити 15 окупантів до 1. При цьому, підкреслили добровольці, реально нищити окупантів у такому співвідношенні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

aress

14 березня 2024, 22:31

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:----- https://use.my/eralis


Новини