Головна Новини Світ НАТО Столтенберг пояснив, чому наразі вступ України до НАТО неможливий
commentss НОВИНИ Всі новини

Столтенберг пояснив, чому наразі вступ України до НАТО неможливий

Україна не зможе вступити до воєнного альянсу НАТО поки не здійснить необхідні реформи, а також коли закінчиться війна проти Росії.

27 листопада 2023, 15:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Україна стане повноцінним членом НАТО, коли виконає всі реформи від альянсу. Однак повне входження України до НАТО можливе лише після завершення війни проти Росії.

Столтенберг пояснив, чому наразі вступ України до НАТО неможливий

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Столтенберг повідомив, що всі члени НАТО згодні прийняти Україну до воєнного альянсу.

"Союзники погоджуються, що Україна стане членом НАТО. На зустрічі (Україна-НАТО) ми погодимо рекомендації для українців щодо реформ", — заявив Столтенберг.

Попри це генсек НАТО вказав, що реальний вступ України не може відбутись під час активної війни проти Росії, навіть, якщо Київ буде усе більше зближуватись з НАТО у стандартах. За словами Столтенберга з такою позицією погоджуються усі союзники в альянсі.

Таким чином Столтенберг остаточно підтвердив, що вступ України до НАТО неможливий до завершення війни з Росією.

Столтенберг також нагадав, що союзники всіляко допомагають Україні. Наприклад Німеччина та Нідерланди обіцяють надати допомогу у 10 млрд євро, а Фінляндія, США та інші надають Україні системи ППО та боєприпаси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Столтенберг розповів, чи вже готовий Путін до мирних переговорів щодо завершення війни в Україні. За словами генсека НАТО президент Росії не хоче мирних переговорів, тому країни НАТО мають посилити допомогу Україні, щоб Путін зрозумів безальтернативність та припинив війну в Україні.

Також "Коментарі" писав про результати соціологічного опитування, яке визначило, скільки українців готові відмовитись від частини власних територій заради вступу України до НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини