Головна Новини Світ НАТО У країні НАТО заявили, що її не омине війна
commentss НОВИНИ Всі новини

У країні НАТО заявили, що її не омине війна

Міністр оборони країни НАТО вважає, що війна в Україні збільшує ризики для населення його країни.

19 вересня 2023, 12:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Болгарії Тодор Тагарев відреагував на знайдений нещодавно російський безпілотник на території країни та заявив, що війна не омине Болгарію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Європейська правда".

У країні НАТО заявили, що її не омине війна

Міністр оборони Болгарії Тодор Тагарев. Фото з відкритих джерел

Тодор Тагарев вважає, що знайдений дрон точно пов'язаний з війною в Україні.

"У нас немає підстав думати, що ця війна нас якось омине. Так, ризики для Болгарії існують", — сказав Тагарев.

Очільник Міноборони Болгарії наголосив, що це не поодинокий випадок, коли російський безпілотник, який атакує українські об'єкти опиняється на території країни. За його словами такі події відбуваються щотижня.

Нагадаємо, що поблизу курортного болгарського селища Тюленево місцеві жителі виявили російський безпілотник. Згодом стало відомо, що дрон ніс на собі вибуховий заряд. Поліція оточила місце, а військові, які приїхали згодом обстежили пристрій та знищили вибухівку.

Крім того, на початку вересня кілька безпілотників виявили на території сусідньої Румунії. Слід зазначити, що обидві країни, де були знайдені російські дрони є членами НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив про тривалість війни в Україні. За його словами війна проти Росії перетвориться у довготривалу боротьбу, тому НАТО має підтримувати Україну. Разом з тим очільник альянсу назвав можливість за якої війну в Україні можна закінчити швидко.

Також "Коментарі" писали, що в країні НАТО вперше прозвучала повітряна тривога через загрозу атаки російськими безпілотниками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини