Головна Новини Світ НАТО У Латвії пояснили, як НАТО потрібно говорити з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Латвії пояснили, як НАТО потрібно говорити з Росією

Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс назвав ключовий момент з якого потрібно виходити у комунікаціях з Росією.

15 лютого 2024, 11:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільник Міноборони Латвії Андріс Спрудс заявив, що НАТО має говорити з Росією з позиції сили. Спрудс вказує, що НАТО має так само агресивно відповідати на дії Росії.

У Латвії пояснили, як НАТО потрібно говорити з Росією

Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс. Фото з відкритих джерел

Під час зустрічі з міністрами оборони країн НАТО Андріс Спрудс пояснив, як альянс має реагувати на дії Росії, зокрема і через війну в Україні.

"Ми маємо діяти і комунікувати з позиції сили. Росія – це держава-агресор. З цього треба виходити, розуміючи, що це може бути надовго", – сказав Спрудс.

За словами латвійського міністра оборони, НАТО не повинна стримувати агресивна риторика Кремля та заяви Росії щодо можливих загроз. Андріс Спрудс стверджує, що стримування Росії буде кращим, якщо жорстко відповідати на ді РФ. Посадовець закликав посилити кордони країн, які мають спільний кордон з Росією та Білоруссю.

Також Очільник Міноборони Латвії висловився щодо вступу України в НАТО.

"Ми погодили у Вільнюсі, що Україна буде рухатися в сторону членства. І до Вашингтону ми можемо зробити чимало практичних кроків", — сказав Андріс Спрудс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив про велику перемогу України. Саме таким чином очільник НАТО відреагував на знищення українськими силами російського великого десантного корабля у Чорному морі поблизу Алупки.

Також "Коментарі" писали про американського історика Тімоті Снайдера, який розповів, як Україна могла вже перемогти Росію у війні. За словами професора історії США "ліниві" у допомозі України та якби могли виділяти зі свого бюджети стільки коштів, скільки це робить Естонія у перерахунку на ВВП країни, то Україна б вже могла перемогти Росію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини