Головна Новини Світ НАТО У НАТО радять Україні посилити мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО радять Україні посилити мобілізацію

Адмірал Роб Бауер наголосив на важливості посилення мобілізації в Україні.

21 березня 2024, 17:40
Поділіться публікацією:

Голова військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер вважає, що Україні потрібна не тільки зброя, але й люди, щоб боротися й далі з ворогом. Відповідну заяву він зробив під час виступу на Київському безпековому форумі 21 березня.

У НАТО радять Україні посилити мобілізацію

Адмірал Роб Бауер (фото з відкритих джерел)

"Вам потрібні не тільки гранати, вам потрібні люди, щоби замінити загиблих і поранених. А це означає мобілізацію. Я розумію, як непросто переконати людей за умови ліберальної демократії. Але я бачу, що це змінюється", – сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що адмірал НАТО назвав "найстрашнішу помилку" у війні РФ проти України. Для Заходу було б "страшною помилкою" дати російському диктатору Путіну перемогти у війні проти України. Про це під час виступу на Київському безпековому форумі заявив голова військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер. 

Роб Бауер висловив думку, що у війні Росії проти України настав "вирішальний момент", а тому російським окупантам не можна перемогти. За словами воєначальника, російський диктатор Володимир Путін боїться демократії та визнає лише право сили, а не верховенство права. Роб Бауер зазначив, що жодна пропаганда не зможе приховати втрати росіян та труни на території РФ.

Також "Коментарі" писали про те, що у НАТО розповіли, що насправді спонукало Путіна розпочати війну проти України. Війна Росії проти України ніколи не була пов'язана з якоюсь реальною загрозою безпеці, яка походить від України чи НАТО. Про це під час виступу на Київському безпековому форумі заявив голова Військового комітету НАТО Роберт Бауер.
 Також воєначальник заявив, що на даний момент "НАТО та Україна стали ближчими, ніж будь-коли". За словами Роберта Бауера, союзники всі разом упорядковують, щоб Україна стала членом Північноатлантичного Альянсу.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини