Головна Новини Світ НАТО З'явилася реакція НАТО на ядерні погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася реакція НАТО на ядерні погрози Путіна

В НАТО розкритикували Росію за її "небезпечну та безвідповідальну" ядерну риторику

26 березня 2023, 18:25
Поділіться публікацією:

26 березня, НАТО відреагували на ядерні заяви, назвавши таку риторику "небезпечною та безвідповідальною". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на The Guardian.

З'явилася реакція НАТО на ядерні погрози Путіна

НАТО відреагувало на ядерну риторику Росії (фото з відкритих джерел)

В Альянсі розкритикувало Кремль за його "небезпечну та безвідповідальну" ядерну риторику. Після того, як російський президент Володимир Путін заявив, що РФ розмістить тактичну ядерну зброю в Білорусі.

"НАТО пильнує, і ми уважно стежимо за ситуацією. Ми не бачили жодних змін у ядерній позиції Росії, які б спонукали нас коригувати нашу власну.", — заявили у НАТО.

Там зазначили, що посилання Росії на спільне використання ядерної зброї НАТО є абсолютно оманливим.

"Союзники по НАТО діють, повністю поважаючи свої міжнародні зобов’язання. Росія постійно порушує свої зобов’язання щодо контролю над озброєннями, нещодавно призупинивши свою участь у Новому договорі СНО", — підкреслили там.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського відреагували на заяву Путіна про ядерну зброю у Білорусі. Путін своєю заявою про розміщення тактичної ядерної зброї у Білорусі доводить свою участь у скоєнні злочину. На думку Михайла Подоляка, Путін дуже передбачуваний. Він заявив, що роблячи заяву про тактичну ядерну зброю в Білорусі, він зізнається, що йому страшно, він програє і йому лишилося тільки лякати тактикою.

Також "Коментарі" писали про те, що з’явилась реакція США на розміщення ядерної зброї на території Білорусі. Білий дім відреагував на розміщення російського ядерного озброєння на території Білорусі та заявив, що наразі не бачить ознак можливого застосування тактичної ядерної зброї.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

26 березня 2023, 19:09

Де тепер керівники ЄС та, особливо, керівник НАТО Столтенберг, зі своїми жартами-кварталінками-95, про те, як Путін отримав наближення НАТО? Треба мати голову обираючи друзів. З ким поведешся ... . Обереш православне Зло - сам Злом станеш. Боротьба в середині роздвоєного Зла, не створює Добра. Пихаті 60% ВВП світу, які завжди програвали комунізму (до 10% ВВП світу), об'єднались з розікраденою псевдокраїною-невдахою, якою керує Безальтернативний Вождь Всесвіту, для досягнення корисного результату. Це не фашизм - ФРН визнала відповідальність і покаялась. Це комунізм - жахливе похідне від православ'я. Він завжди уникав відповідальності, не визнавав її і перекладав її на когось.


Новини