Головна Новини Світ Близький Схід Аномальний снігопад заблокував рух транспорту в Туреччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Аномальний снігопад заблокував рух транспорту в Туреччині

У турецькій столиці Анкарі ускладнено рух автотранспорту

16 лютого 2021, 05:44
Поділіться публікацією:

Південна і Центральна Туреччина опинилася в полоні стихії. Анкара і Стамбул зупинили частину наземного транспорту, автомобілі виявилися в кілометрових заторах. В Егейському морі припинено поромне сполучення, повідомляє РІА Новини.

Аномальний снігопад заблокував рух транспорту в Туреччині

Зима (фото з відкритих джерел)

Також влада повідомляє, що через снігопад жителі чорноморського узбережжя залишилися без електрики.

У прибережних районах дме сильний вітер, по регіону оголошено штормове попередження. У Кастамону зафіксований шторм потужністю 70 км/ год. У Стамбулі через сильний вітер впало понад 200 дерев, пошкоджено 7 дахів і понад 100 автомобілів.

У гірських регіонах частина населених пунктів виявилася повністю відрізаною, зараз ведуться активні роботи по відновленню автомобільного сполучення.

Нагадаємо, в Україні зміниться погода — стовпчики термометрів знову досягнуто температури з позначкою "мінус". Про черговий похолоданні розповіла в своєму прогнозі синоптик Наталія Діденко в Telegram-каналі. Повідомляється, що в північних областях температура повітря знизиться вночі до 7-12 градусів морозу, тоді як вдень сягатиме від 3 до 9 градусів морозу. В інших регіонах України, згідно з прогнозом, прогнозується від 4 градусів морозу до 2 градусів тепла. Як завжди, тепліше буде в південних областях — там 3-6 градусів з позначкою "плюс".

Крім того, очікується холодний сильний вітер. Напрямок — північно-західний. Вітер буде поривчастим, а на сході країни можливі штормові пориви. Відзначається, що в деяких регіонах українцям слід приготуватися до дощів найближчої ночі — на сході, в Дніпропетровській області і в Запоріжжі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Женя

17 лютого 2021, 17:18

Этот снег никому счастья не приносит https://kosatka.media/uk/category/vozobnovlyaemaya-energia/news/v-tehase-pochti-polovina-ustanovlennyh-moshchnostey-po-proizvodstvu-vetrovoy-energii-otklyuchena-iz-za-zamerzaniya-vetryanyh-turbin


Новини