Головна Новини Світ Близький Схід "Авіакатастрофа МАУ": влада Ірану пояснили, чому не видали "чорні ящики" Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Авіакатастрофа МАУ": влада Ірану пояснили, чому не видали "чорні ящики" Україні

Прес-секретар іранського уряду зазначив, що причини затримки з передачі "чорних скриньок" в пандемії коронавірусу

16 червня 2020, 01:20 comments2076
Поділіться публікацією:

Уряд Ірану заявив, що основною причиною, чому передача "чорних скриньок" з пасажирського літака авіакомпанії МАУ так сильно затрималася, полягає у спалаху коронавірусу COVID-19. Про це повідомляє агентство ATF, посилаючись на прес-секретаря уряду Алі Рабея.

"Авіакатастрофа МАУ": влада Ірану пояснили, чому не видали "чорні ящики" Україні

"З перших днів цього болісного інциденту ми оголосили про готовність співпрацювати в дослідженні чорних ящиків українського літака. Наша сторона нічого приховувати", — заявив іранський політик.

При цьому Рабей додав, що якщо у українських фахівців є можливість розшифрувати содержимые запису, то "чорні ящики" будуть розкриті в Україні, якщо ж ні — передача ящиків буде здійснюватися з французькими колегами.

"На сьогодні залишається тільки питання відновлення авіаперельотів і відкриття зовнішніх кордонів. Іран продовжує вести переговори з усіма учасниками розслідування цієї трагедії і зробить все можливе, щоб воно було об'єктивним і відкритим", — уклав представник парламенту в Тегерані.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МЗС України з прикрістю визнав той факт, що влада Ірану не визнають міжнародної відповідальності за те, що український Боїнг зазнав катастрофу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини