Головна Новини Світ Близький Схід Біля берегів Сирії атакували іранський танкер, є загиблі - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля берегів Сирії атакували іранський танкер, є загиблі - ЗМІ

Напад могли вчинити за допомогою безпілотника

25 квітня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

Поблизу порту Баніяс (Сирія) атакували іранський танкер. Як мінімум три людини загинули. Про трагічну подію повідомили у виданні The Guardian, пише "Українська правда".

Біля берегів Сирії атакували іранський танкер, є загиблі - ЗМІ

Біля берегів Сирії атакували іранський танкер, є загиблі - фото: SANA

Згідно оприлюдненої інформації, в одному з резервуарів танкера сталося загоряння. Поки невідомо, хто вчинив напад на судно, проте передбачається, що його могли атакувати за допомогою безпілотника. Ймовірно, він летів з боку територіальних вод Лівану. Пожежу вже вдалося загасити.

Очільник Сирійської обсерваторії з прав людини, яка знаходиться у Великобританії, Рамі Абдель Рахман заявив, що принаймні троє сирійців загинули, включно з двома членами екіпажу.

The Guardian зазначає, що атака відбулася після того, як у четвер в результаті ударів Ізраїлю був убитий сирійський офіцер, а три солдати — поранені.

Нагадаємо, напередодні у водах Чорного моря біля берегів Румунії сталася корабельна аварія — пішло на дно суховантажне судно "Volgo Balt 179". Повідомляється, що судно було зареєстроване в Росії, проте вся команда екіпажу має українське громадянство.

Трагедія сталася на відстані в понад 70 миль від морського порту Констанца. Саме в цей населений пункт обіцяють доставити уцілілих членів екіпажу суховантажу. Всього на судні перебувало 13 осіб, серед яких одна жінка. Десяти членам екіпажу вдалося допомогти відразу. Нині вони знаходяться в медичному відсіку рятувального корабля GSP Falcon. Двоє людей, на жаль, загинули.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що в МЗС розповіли, коли Російська Федерація може масштабно напасти на Україну




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sex

25 квітня 2021, 14:46

Горячие девушки хотят основательно траха во все дырки, дают без денег и разговоров ----- http://srt.vg/hotelka


Новини