Головна Новини Світ Близький Схід Бог стратив: авторитетний ізраїльський рабин зробив заяву про смерть президента Раїсі
commentss НОВИНИ Всі новини

Бог стратив: авторитетний ізраїльський рабин зробив заяву про смерть президента Раїсі

На нього обрушилося відразу чотири способи страти, заявив Бен-Ціон Муцафі

22 травня 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

Президента Ірану Ібрагіма Раїсі, що загинув, покарав Бог. До того ж, зробив це, використавши чотири види страти.

Бог стратив: авторитетний ізраїльський рабин зробив заяву про смерть президента Раїсі

Смерть президента Раїсі (фото з відкритих джерел)

Про це сказав  один з  відомих сефадських законовчитель рабина Бен-Ціон Муцафі.

"Слід вихваляти Творця за те, що обрушив на ватажка ворогів чотири способи смертної кари — побиття камінням, спалення, страта мечем і удушення. Все це сталося рівно через 30 днів після ночі, коли Іран направив сотні ракет на Святу Землю", — сказав Муцафі.

До слова,  в юдаїзмі є  розвиненим  уявлення про те, що Бог може карати грішників. Існує навіть спеціальна процедура прокляття, звана пульса де нура. Недавно таким прокляттям за злочини в Україні пригрозили російському президенту  Володимиру Путіну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, які країни приїхали на похорон президента Ірану Ібрагіма Раїсі. В Ірані тривають похоронні церемонії президента Ібрагіма Раїсі, який загинув у катастрофі з падінням гелікоптера 19 травня. На вулиці Ірану вийшли тисячі людей висловити свою скорботу, також на церемонію приїхали делегації з різних країн. 

В Ірані оголосили п'ятиденну жалобу за президентом Ібрагімом Раїсі та іншими загиблими в аварії гелікоптера. Похоронні церемонії почались у вівторок з найближчого до катастрофи міста Тебріз, де поблизу труни Раїсі йшли тисячі іранців. Далі тіло іранського президента перевезли до міста Кум, а наступного дня почалась процесія в столиці Ірану Тегерані. Про участь у похоронних церемоніях, які відбулись в Тегеранському університеті, заявили багато представників іноземних делегацій. 

Делегацію з Росії, яка одним з найближчих союзників Ірану, представив спікер Держдуми В'ячеслав Володін. З сусіднього Іраку до Тегерану приїхав прем'єр-міністр Мухаммед Шіа ас-Судані. З Індії приїхав віцепрезидент Джагдіп Дханкхар.Також на похорони Ібрагіма Раїсі приїхала делегація з Туреччини, яку очолили віцепрезидент країни Джевдет Їлмаз і міністр закордонних справ Хакан Фідан. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини