Головна Новини Світ Близький Схід Чи почалася Третя світова війна: яку загрозу для Ізраїлю несе Іран
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи почалася Третя світова війна: яку загрозу для Ізраїлю несе Іран

Іран промацав можливості ізраїльської сторони, вважає аналітик

14 квітня 2024, 22:05
Поділіться публікацією:

Третя світова  війна  не почалась після того, коли Іран обстріляв територію  Ізраїлю.

Чи почалася Третя світова війна: яку загрозу для Ізраїлю несе Іран

Атака Ірану на Ізраїль (фото з відкритих джерел)

Ця атака є більш демонстрацією сил, аніж початком  великого протистояння, висловивсь  військовий аналітик Павло Нарожний  під час ефіру  Radio NV. Експерт зробив попередження, що влада Ірану Ізраїль не перестане обстрілювати, і цій країні  потрібно "готуватися до масштабних атак". "...Або Іран використає частину арсеналу, або накопичить нові ракети і знову вдарить по Ізраїлю", — продовжив  аналітик.

Як стверджує  Нарожний, в Ірані  показали свою  силу і промацують можливості ізраїльтян. "Ось що ми можемо зробити! Ми не боїмося Ізраїлю, ми не боїмося США. І ми готові для таких ударів", — така позиція Ірану,- сказав експерт. "...сказати, що це виллється в широкомасштабний конфлікт, у війну на землі, у повітрі чи на морі, я не можу", — підсумував  Нарожний.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи будуть США брати участь в наступальних операціях проти ІрануАмериканський президент Джо Байден заявив прем'єру Ізраїлю Біньяміну Нетаньяху, що США не будуть брати участі в наступі на Іран. 

ЗМІ пише, що Джо Байден під час телефонної розмови двох лідерів, яка відбулася після атаки Ірану проти Ізраїлю, сказав це. Джерело журналістів повідомило, що Байден в розмові з Нетаньягу оцінив результат атаки як перемогу Ізраїлю, а дії Ірану — як "здебільшого невдалі".

Відомо, що через загрозу нападу з боку Ірану, Йорданія та Ірак екстрено закрили свій повітряний простір. Відомо, що мінімум два рейси авіакомпанії Fly Dubai були змушені повернутися до Об'єднаних Арабських Еміратів.
 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини