Головна Новини Світ Близький Схід Facebook видалятиме контент, що пов'язаний з "Талібаном"
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook видалятиме контент, що пов'язаний з "Талібаном"

Працівники Facebook будуть моніторити соцмережі та видаляти контент

17 серпня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Компанія Facebook наголосила, що на її платформах не буде контенту, що пов'язаний з рухом "Талібан". За словами представника компанії, рух "Талібан" визнано терористичним. Тому працівники Facebook будуть моніторити соцмережі та видаляти неприйнятний контент, що має відношення до терористів. Про це повідомляє ВВС news.

Facebook видалятиме контент, що пов'язаний з "Талібаном"

Facebook видалятиме контент, що пов'язаний з рухом "Талібан", фото uz.sputniknews

Соціальні мережі давно використовувалися талібами для організації своєї діяльності. Оскільки цей рух визнано терористичним, то тепер користуватися соцмережами таліби не зможуть. Будуть видалені облікові записи представників організації та їх вміст.

Для моніторингу ситуації у компанії є спеціалісти, що володіють мовами дарі та пушту й обізнані з стилістикою мови в Афганістані. Такі фахівці моніторитимуть Facebook, Instagram та WhatsApp. Наразі у компанії будуть детально вивчати облікові записи саме месенджера WhatsApp, де таліби спілкуються між собою.

Компанія Twitter теж забороняє на своїй платформі створювати групи, пов'язані з тероризмом чи які розпалюють ворожнечу, чи підтримують насильство. У компанії теж дотримуються політики щодо протидії насильницьким організаціям та ненависній поведінці читачів. Такі групи та дописи блокуються та видаляються, наголосили в компанії.

Як повідомляв портал "Коментарі", як ситуацію в Афганістані РФ може використати проти України. На тлі подій в Афганістані Україна знаходиться в досить загрозливій ситуації. Чиновники говорять, що Росії може бути на руку приплив мігрантів на територію України, проте представники вітчизняної влади роблять все, аби протистояти виклику північного сусіда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини