Головна Новини Світ Близький Схід Індія звинуватила Європу та цинічно закликала "відійти" від війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Індія звинуватила Європу та цинічно закликала "відійти" від війни в Україні

Представник Індії Амітабх Кант закликав зосередитись на глобальній бідності

15 березня 2023, 17:58
Поділіться публікацією:

На саміті G20 представник Індії Амітабх Кант закликав "відійти" від війни в Україні та зосередитись на глобальній бідності. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Sky News.

Індія звинуватила Європу та цинічно закликала "відійти" від війни в Україні

Індія закликала "відійти" від війни в Україні (фото з відкритих джерел)

Представник Індії заявив, що нібито Європа поставила в глухий кут глобальне зростання бідності, зосередившись на війні в Україні. Кант порівняв "одну війну" з тим, що 200 млн людей перебувають за межею бідності.

"Це вплинуло на харчування, на стан здоров’я, на результати навчання, люди відстають у рості та виснажуються, і ми просто стурбовані однією війною між Росією та Україною. Світ має рухатися далі, а Європа має знайти рішення для своїх викликів", — заявив Кант.

Відомо, що Індія відмовляється звинувачувати Росія у війні й продовжує працювати з нею.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Індія наростила імпорт з Росії в дев'ять разів. Більшість країн, які допомагають Україні протистояти російській агресії намагаються ізолюватись від Росії та зменшити зв'язки з режимом Путіна. Однак є ті країни, які намагаються скористатись ситуацією та нарощують свій імпорт з Росії. Після повномасштабного вторгнення Європейський Союз та інші країни ввели санкції проти Росії та поступово зменшували свою залежність від російського газу, нафти та інших товарів. Одним з найбільших лідерів у Європі тут виявилась Великобританія, яка скоротила свій імпорт з Росії на 97%. Проте не всі країни намагаються відмовитись від російських енергоресурсів. Індія почала купувати російську дешеву нафту, яка стала не потрібна в Європі. Загалом ввіз з Російської Федерації в Індію зріс у 9 разів, що є рекордним показником серед інших країн.

На другому місці опинилась Угорщина. Країна, що належить до ЄС збільшила імпорт з Росії у 3,5 раза. В п’ятірку також потрапили Словенія, Бразилія та Туреччина.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини