Головна Новини Світ Близький Схід Іран погрожує знищити Ізраїль: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран погрожує знищити Ізраїль: що сталося

Причиною погроз став Ліван

29 червня 2024, 18:17
Поділіться публікацією:

Іран пригрозив Ізраїлю війною на знищення, якщо останній нападе на Ліван.

Іран погрожує знищити Ізраїль: що сталося

Іран знову пригрозив Ізраїлю. Фото з відкритих джерел

Погрозу на адресу Ізраїлю оприлюднило представництво Ірану в ООН.

"Незважаючи на те, що Іран вважає психологічною війною пропаганду сіоністського режиму про намір напасти на Ліван, якщо він почне повномасштабну військову агресію, почнеться війна на знищення. Усі варіанти, зокрема повне залучення всіх фронтів опору, на столі", — йдеться в заяві представництва Ірану в ООН.

Як відомо, ряд західних медіа все частіше повідомляють про наближення великої війни між Ізраїлем та ліванським рухом "Хезболла".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до кінця цього року російська армія планує захопити весь Донбас, вважає офіцер ЗСУ Микола Мельник. Військовослужбовець переконаний, що у ворога нічого не вийде, однак наступальні дії він продовжить. "Але при негативному сценарії стерти Торецький укріпрайон та нав'язати нам бої за Покровськ чи Костянтинівку, противнику під силу, зважаючи на динаміку, яку демонструють українська та ворожа армії", — наголосив Микола Мельник.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що спікер Палати представників США та член Республіканської партії Майк Джонсон закликав відправити Джо Байдена у відставку. Він наголосив, що потрібно застосувати 25 поправку до Конституції США, яка передбачає відставку глави держави у випадку його недієздатності. "Наші суперники бачать слабкість у Білому домі, як і всі ми. Я кажу це без задоволення. Я думаю, ситуація дуже небезпечна. Я б просив членів кабінету зазирнути у свої серця", — сказав Майк Джонсон. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 червня 2024, 18:03

Світ стане безпечніше без жорстоких нахаб!


Новини