Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль проведе загальнонаціональні навчання через COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль проведе загальнонаціональні навчання через COVID-19

Країна вже виходить з четвертої хвилі епідемії

11 листопада 2021, 16:09
Поділіться публікацією:

В Ізраїлі 11 листопада проходять загальнонаціональні навчання через COVID-19. Про це пише The Times of Israel.

Ізраїль проведе загальнонаціональні навчання через COVID-19

В Ізраїлі кажуть, що перемогли чергову хвилю захворюваності, фото з відкритих джерел

Навчання проводять для підготовки до можливих майбутніх штамів коронавірусу. Про це повідомив прем’єр-міністр Нафталі Бенет. Такі навчання єдині й перші в світі.

В країні вже перемогли четверту хвилю й перебувають на межі виходу з загрозливої епідемічної ситуації, яку спричинив штам Delta. Однак в країні вирішили не розслаблятися й почати нову підготовку до майбутніх хвиль захворювання.

Навчання — це симуляцією ситуації з епідемією. Координують симуляцію різні високопоставлені чиновники та органи. Під час навчань існує легенда, що в країну прийшов новий штам, який отримав назву "Омега".

Для боротьби з ним чиновники мають розглянути широкий спектр сценаріїв та працювати над координацією та прийняттям рішень щодо обмеження пересування, роботи закладів освіти, авіаперельотів тощо. Тобто моделюється нова ситуація із новим вигаданим штамом, який може виникнути й спричинити хвилі захворюваності в державі. Уряд готується до епідемії заздалегідь та розробляє альтернативні сценарії розвитку подій.

Наразі, за даними, оприлюдненими 10 листопада Міністерством охорони здоров’я Ізраїлю, кількість нових випадків COVID-19 в країні впала до 6450 після того, як вони перевищували 10 000 протягом трьох місяців. За добу було підтверджено 475 випадків, а раніше реєструвалося по 5-6 тисяч.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Ізраїлі вакцинована дівчина померла від CОVID-19. 17-річна отримала раніше дві дози вакцини, однак через ускладнення її ввели в стан медикаментозної коми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини