Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль відмовляється від Covid-паспортів і відкриває кордони: чому у країні більше не бояться коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль відмовляється від Covid-паспортів і відкриває кордони: чому у країні більше не бояться коронавірусу

Ізраїль з 1 березня спрощує вʼїзд іноземцям, зокрема тим, хто не вакцинувався від коронавірусу

21 лютого 2022, 16:31
Поділіться публікацією:

Ізраїль з 1 березня почне пускати до країни туристів, незалежно від того, вакцинувались вони від коронавірусу чи ні. Для в’їзду до країни достатньо буде здати ПЛР-тест, повідомляє видання The Times of Israel, передає портал "Коментарі".

Ізраїль відмовляється від Covid-паспортів і відкриває кордони: чому у країні більше не бояться коронавірусу

Ізраїль з 1 березня дозволить вʼїзд невакцинованим туристам. Фото з відкритих джерел

В Ізраїлі переглянули своє рішення про допуск в країну лише вакцинованих туристів. Уже з 1 березня для того, щоб відвідати країну, буде достатньо здати ПЛР-тест — один перед вильотом і один після прильоту в Ізраїль. Для ізраїльтян достатньо буде лише одного тесту після прибуття. 

"Ми спостерігаємо постійне зниження даних про захворюваність; тому настав час поступово відкривати те, що ми першими в світі закрили", – сказав прем’єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннетт.

Проте у владі Ізраїлю не заперечують тієї ймовірності, що обмеження можуть повернути назад, якщо фіксуватиметься зростання хворих на коронавірусну інфекцію. 

Нагадаємо, за часи пандемії кількість туристів у Ізраїлі зменшилась у понад 7 разів. 

Раніше "Коментарі" вже писали про те, що в Україні планують послаблення карантинних обмеженьДенис Шмигаль зазначив, що низка країн Європи вже послаблює карантинні обмеження для мандрівників. За прогнозами, у березні епідемічна ситуація в Україні почне стабілізуватися. Прем'єр-міністр України доручив Міністерству охорони здоров'я провести аналіз карантинних правил за рекомендацією країн Євросоюзу та, за необхідності, змінити вимоги, які діятимуть після 31 березня у "зелених" та "помаранчевих" зонах епіднебезпеки з урахуванням весняно-літнього періоду.

Читайте також: Важливе відкриття: канадські вчені навчилися змінювати групу крові






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини