Головна Новини Світ Близький Схід Колишній прем'єр Ізраїлю розповів, що Путін у розмові з ним пообіцяв не вбивати Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній прем'єр Ізраїлю розповів, що Путін у розмові з ним пообіцяв не вбивати Зеленського

Беннет заявив, що Путін пообіцяв йому не вбивати Володимира Зеленського

5 лютого 2023, 17:08
Поділіться публікацією:

Колишній ізраїльський прем'єр заявив, що російський президент на початку російського вторгнення в Україну, у розмові пообіцяв йому не вбивати Володимира Зеленського. Таку заяву він зробив під час інтерв'ю для The Times of Israel.

Колишній прем'єр Ізраїлю розповів, що Путін у розмові з ним пообіцяв не вбивати Зеленського

Нафталі Беннет (фото з відкритих джерел)

Колишній прем'єр Ізраїлю розповів, що 5 березня літав до Москви, де три години говорив з Путіним, після чого подзвонив Зеленському.

За словами Беннета, очільник Кремля у перші дні війни запевнив його, що він не вб'є українського президента.

"Я знав, що Зеленський знаходиться під загрозою, в бункері... Я сказав йому: "Ти збираєшся вбити Зеленського?". Він сказав: "Я не вбиватиму Зеленського". "Я повинен зрозуміти, ви даєте мені слово, що не вб'єте Зеленського?" Він сказав: "Я не вбиватиму Зеленського", — розповів Беннет.

За його словами, потім після розмови з Путіним він подзвонив Зеленському і сказав: "Я щойно прийшов із зустрічі, він не збирається тебе вбивати".

Беннет стверджує, що після цього Зеленський вийшов з бункера і зробив селфі у своєму кабінеті. Також ізраїльський політик додав, що Путін ніби "погодився не наполягати на роззброєнні України", а Зеленський нібито відмовився від  вступу України до НАТО.

Окрім цього, колишній прем'єр Беннет повідомив, що всі контакти, які він зробив у ролі посередника, узгоджувалися з Америкою.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ізраїль заговорив про військові постачання Україні. Ізраїль зараз активно опрацьовує можливість надання Україні військової допомоги. Однак поки що на остаточне рішення уряд ще не вийшов. Про це заявив прем'єр-міністр країни Біньямін Нетаньяху в інтерв'ю телеканалу "CNN".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини