Головна Новини Світ Близький Схід Пашинян назвав умову, за якої піде з посади прем'єра Вірменії
commentss НОВИНИ Всі новини

Пашинян назвав умову, за якої піде з посади прем'єра Вірменії

Попри протести опозиції, Нікол Пашинян не планує покидати крісло прем'єр-міністра

14 грудня 2020, 13:00
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що піде у відставку лише за однієї умови. Про це сповістив ресурс Tass.

Пашинян назвав умову, за якої піде з посади прем'єра Вірменії

Прем'єр-міністр Вірменії Пашинян не збирається йти у відставку. Фото: censoru.net

Глава уряду повідомив, що готовий покинути місце прем'єра, якщо цього захоче його народ. В іншому випадку він не збирається передавати посаду  навіть попри радикально налаштовані опозиційні партії та масові протести.

"Якщо народ зажадає мого розстрілу, то мене треба розстріляти або повісити — добре. Але це повинна бути думка народу, а не кількох окремих груп" — заявив Нікол Пашинян.

Пашинян при цьому підкреслив, що не бачить підстав вважати протести в Єревані всенародними.

Тринадцятого грудня низка ЗМІ та телеграм-каналів сповістили про відставку Пашиняна. Проте цю інформацію спростувала прессекретар глави уряду Мане Геворгян.

Нагадуємо, що у вівторок восьмого грудня вірменська опозиція вийшла на вулиці Єревана з акцією протесту. Люди вимагали відставки прем’єр-міністра Нікола Пашиняна. Протест розпочали сімнадцять партій країни.

Опозиція впевнена, що заява про повне припинення військових дій в Нагірному Карабасі, яку підписав Нікола Пашинян, стала капітуляцією та зрадою. Опоненти вірменського прем'єра також звинувачують його в економічних та соціальних проблемах республіки.

Сайт "Коментарі" також повідомляє, що майже місяць тому Служба національної безпеки Вірменії заявила, що запобігла спробі вбивства прем'єр-міністра Нікола Пашиняна. Підозрюваним став ексглава ради Нацбезпеки країни Артур Ванецян. Його звинувачують не тільки в підготовці вбивства, а і в планах узурпувати владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини