Головна Новини Світ Близький Схід Підірвали кілька автівок: скільки людей загинуло від теракту в Іраку
commentss НОВИНИ Всі новини

Підірвали кілька автівок: скільки людей загинуло від теракту в Іраку

Під час теракту в Іраку загинуло четверо людей

7 грудня 2021, 15:10
Поділіться публікацією:

В іракському місті Басра, що знаходиться на півдні країни, стався теракт. Щонайменше четверо осіб загинули від вибуху двох автомобілів. Про це повідомляє Aljazeera.

Підірвали кілька автівок: скільки людей загинуло від теракту в Іраку

Вибух в Іраку, фото з Twitter/DailyWorld24

Відомо, що близько 20 осіб отримали поранення. За інформацією іракських військових, вибух стався в центрі міста. Попередньо, була підірвана вибухівка на стоянці з автомобілями. Транспортні засоби одразу спалахнули вогнем. Інцидент трапився біля лікарні Аль-Джумхурі на перехресті Аль-Самуд.

За даними організації Raq’s Security Media Cell, дві автівки та мотоцикл згоріли в результаті пожежі. На місце виїхали судово-медичні експерти та спеціалізовані технічні групи для з'ясування обставин та деталей.

Як розповів Саад Маан, керівник відділу безпеки, під час наступної прес-конференції буде повідомлено деталі розслідування теракту. За словами губернатора Басри Асаад аль-Едані, до вибуху може бути причетною ІДІЛ (Ісламська держава). Поки що триває розслідування інциденту, яке проводить місцева поліція.

Повідомляється, що політична нестабільність в Іраку посилилася після виборів до парламенту, які відбулися 10 жовтня. Тоді переміг лідер популістів Муктада ас-Садр. Проти результатів виборів висловилися шиїтські збройні фракції, представники яких не пройшли до парламенту.

Як повідомляв портал "Коментарі", через витік газу у Франції пролунав вибух у житловому будинку. Відомо, що є потерпілі, за попередніми даними з-під завалів дістали чотирьох осіб. Однак рятувальники шукають ще п'ятьох осіб на місці події. Пошукова операція триває.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини