Головна Новини Світ Близький Схід Посол Ізраїлю заявив, що ХАМАС використовує зброю союзника Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Ізраїлю заявив, що ХАМАС використовує зброю союзника Росії

Ізраїльський посол вважає, що бойовики ХАМАС мають зброю з Північної Кореї.

17 жовтня 2023, 16:02
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Посол Ізраїлю в Південній Кореї Аківа Тор розповів, що палестинські бойовики ХАМАС, які атакували прикордонні ізраїльські території мають на своєму озброєнні зброю з Північної Кореї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Голос Америки".

Посол Ізраїлю заявив, що ХАМАС використовує зброю союзника Росії

Посол Ізраїлю в Південній Кореї Аківа Тор. Фото з відкритих джерел

Ізраїльський посол Аківа То вважає, що військове озброєння з КНДР палестинські бойовики ХАМАС могли отримати за посередництва Ірану.

"У Газі, яка нас атакує, використовують північнокорейську зброю", — повідомив Аківа Тор та додав, що "можливо, ця північнокорейська зброя була в Ірані досить довго".

Попри можливість наявності додаткового озброєння у бойовиків ізраїльський посол рішуче заявив про необхідність військових дій у Секторі Гази.

"Ми знищимо цю зброю в Газі", — сказав Тор.

Попри такі заяви від офіційного представника Ізраїлю Північна Корея заперечує, що надсилала зброю бойовикам ХАМАС для нападу на Ізраїль. Цікаво, що раніше дослідник зброї під ім’ям War Noir публікував фото озброєння ХАМАС, які захопила ізраїльська армія, де нібито було вказано на її північнокорейське походження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що посол України Євген Корнійчук пояснив ситуацію з відмовою візиту президента Володимира Зеленського в Ізраїль.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі відреагували на інформацію про поставки зброї з КНДР. Попри докази від США та неурядових організацій про рух потягу та кораблів зі зброєю з Північної Кореї до Росії, речник Кремля Дмитрій Пєсков заперечив постачання будь-якої зброї від союзника РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

17 жовтня 2023, 15:15

Дай бог чтоб от жидовни в ближайшее время ничего не осталось. Не даром этих тварей во все времена убивали и гнали прочь! Пора на этой поганой нации поставить жирную термоядерную точку!


Новини