Головна Новини Світ Близький Схід Президент Ізраїлю назвав режим, який є однією з найбільших загроз для світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Ізраїлю назвав режим, який є однією з найбільших загроз для світу

Президент Ізраїлю Іцхак Герцоґ перед поїздкою в Європу написав статтю, де розповів про дві теми, які він хоче обговорити з союзниками. одна з них це загрозливий режим, а інша проблема антисемітизму.

26 січня 2023, 14:10 comments1063
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Режим у Тегерані не знає кордонів, і Європа не може дозволити собі продовжувати сіяти хаос на Близькому Сході, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на статтю президента Ізраїлю Іцхака Герцоґа для видання POLITICO. На його думку, Іран серйозно дестабілізує світовий порядок і це не єдина проблема, яка загрожує Європі.

Президент Ізраїлю назвав режим, який є однією з найбільших загроз для світу

Президент Ізраїлю Іцхак Герцоґ. Фото з відкритих джерел

Президент Ізраїлю Іцхак Герцоґ планує візит до Брюсселя, де обговорить з європейськими союзниками безпеку в ЄС та на Близькому Сході, а також виступить з нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту. Герцоґ називає дві теми, які буде підіймати під час відвідин Європи.

"Наша перша головна точка дій – іранський режим, який на цей час є однією з найбільших загроз для вільного світу", — пише президент Ізраїлю.

Іцхак Герцоґ зазначає, що Іран поширює настрої екстремізму у багато країн Близького Сходу, зокрема в секторі Газа, Лівані та Сирії. Окрім того, ізраїльський політик наголошує, що окрім азійських країн Іран підібрався і до ЄС.

"Іран постачає смертоносні безпілотні літальні апарати, які використовуються для вбивства невинних мирних жителів в Україні, експортуючи свій хаос аж до кордонів Польщі та Румунії", — стверджує Іцхак Герцоґ.

Другу тему, яку хоче підняти президент Ізраїлю в Брюсселі – це антисемітизм.

"Як в крайніх правих, так і в крайніх лівих, а також у деяких ісламістських колах антисемітизм знову в Європі, і важливо, щоб західні країни подвоїли свої зусилля для боротьби з ним у всіх його формах", — пише Герцоґ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про маловідому німецьку зброю, що допомагає збивати іранські дрони над Україною.

Також "Коментарі" писали про тривожне відкриття української розвідки, яке сталось через детальний розбір іранського безпілотника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини