Головна Новини Світ Близький Схід Рекорд смертей: у Туреччині вводять комендантську годину
commentss НОВИНИ Всі новини

Рекорд смертей: у Туреччині вводять комендантську годину

Під час дії комендантської години громадяни Туреччини можуть залишати свої будинки тільки для відвідування продуктових магазинів і аптек з 10:00 до 17:00, візитів до лікарів і вигулу собак

23 квітня 2021, 02:12
Поділіться публікацією:

За минулу добу в Туреччині зафіксовано 60 тисяч хворих, померло від коронавірусу 362 людини. Це новий антирекорд в країні з початку пандемії. Про це повідомляє CNN Turk.

Рекорд смертей: у Туреччині вводять комендантську годину

Туреччина вводить комендантську годину (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні виявлено 61 967 нових випадків COVID-19, госпіталізовано 2932 хворих. Померли 362 людини, з початку пандемії — 36 975. У важкому стані перебувають 3398 хворих", — повідомляє МОЗ.

Найбільш складна ситуація в курортній Анталії — щодня тут фіксується 301 хворий в активній фазі на 100 тисяч населення.

Через складну епідеміологічну ситуацію в Туреччині на 3 дні оголосили цілодобову комендантську годину з метою запобігти поширенню коронавірусу.

Нагадаємо, лікар Ольга Голубовська заявила, що нові штами коронавірусу подолає вакцинація. Про це йдеться в Telegram-каналі МОЗ "Коронавірус_інфо". Як повідомляється, COVID-19 — це така хвороба, пов'язана з появою нових штамів вірусу. Водночас відзначається, що групи ризику повинні бути вакциновані. Тоді імунна система буде обізнаною, тому перебіг хвороби буде легше. "Дійсно, нові штами вірусу частково ухиляються від вакцин. У більшості це південно-африканський і бразильський штами", — зазначила інфекціоніст. Зауважимо, що в Україні триває чергова хвиля захворюваності коронавірусів, яка за своїм перебігом перевищує попередню. Але її можна, впевнена лікар, подолати за допомогою вакцинації.

Як повідомляли раніше імунолог Борис Донський заявив, що українцям, схоже, доведеться проводити "експерименти" і робити щеплення різними вакцинами від коронавірусу. Як пояснив експерт, наприклад, AstraZeneca після імунізації повинна генерувати антитіла тільки до спайк-білку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxx

23 квітня 2021, 03:36

Горячие девушки хотят основательно траха во все дырки, дают без денег и разговоров ----- http://srt.vg/kiska


Новини