Головна Новини Світ Близький Схід Репортерка вела прямий ефір з сектора Газа: позаду неї вибухнула ракета (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Репортерка вела прямий ефір з сектора Газа: позаду неї вибухнула ракета (ВІДЕО)

Під час прямого ефіру ракета влучила у будівлю позаду журналістки.

8 жовтня 2023, 10:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Репортерка Al-Jazeera вела прямий репортаж із сектора Газа, коли ракета влучила в житловий будинок прямо за нею. Шокуючий ролик швидко розлетівся соцмережами.

Репортерка вела прямий ефір з сектора Газа: позаду неї вибухнула ракета (ВІДЕО)

Ракета у прямому ефірі влучила у будівлю в секторі Газа. Скриншот з відео

Вранці 7 жовтня палестинське терористичне угруповання ХАМАС здійснило атаку на Ізраїль. На ізраїльські міста падали сотні ракет, а в соцмережах поширювались повідомлення про бойовиків, які викрадають та вбивають військових і мирних жителів. Як наслідок очільник Міноборони Ізраїлю негайно оголосив про удари у відповідь.

Військовий конфлікт між Палестиною та Ізраїлем висвітлював телеканал Al-Jazeera. Під час прямого ефіру ведучий з'єднався з репортеркою, яка перебувала у секторі Газа. Однак журналістка не встигла сказати й слова, як на житловий будинок позаду неї впала ракета.

Шокуючий запис швидко поширився соцмережами. На ньому видно, як перелякана репортерка на мить втікає з кадру, а камера фіксується на вибуху. Переглянути відео з ракетним ударом по сектору Газа можна нижче:

Станом на ранок ізраїльські ЗМІ повідомляли про близько 300 вбитих громадян країни та ще близько 1000 поранених. Натомість представники ХАМАС розповіли, що через атаки Ізраїлю було вбито близько 250 людей у секторі Газа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію світу на раптовий напад терористичної організації ХАМАС на Ізраїль.

Також "Коментарі" писали про реакцію президента України Володимира Зеленського на події в Ізраїлі. Український лідер висловив свої співчуття усім загиблим, і наголосив на потребі встановити усіх винних у терористичному нападі та притягнути їх до відповідальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини