Головна Новини Світ Близький Схід Російські миротворці потрапили в оточення в Карабасі - Пашинян
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські миротворці потрапили в оточення в Карабасі - Пашинян

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян заявив, що азербайджанські військові взяли в оточення вірменські підрозділи в Нагірному Карабасі

16 грудня 2020, 19:34 comments1761
Поділіться публікацією:

Сьогодні азербайджанські військові оточили підрозділи Вірменії в Гадрутском районі Нагірного Карабаху, а також російських миротворців, які стежать за перемир'ям в цьому регіоні. Про це заявив прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян в інтерв'ю телеканалу "Свобода".

Російські миротворці потрапили в оточення в Карабасі - Пашинян

ФОТО: З відкритих джерел

За словами прем'єра, на даний момент спостерігається кризова ситуація, коли немає можливості більш точно дізнатися, що відбувається і зв'язку з миротворцями практично немає. Крім того, за словами Пашиняна, також проблеми з комунікацією. Глава невизнаної Нагірно-Карабахської республіки заявив, що більше п'ятдесяти військових потрапили в азербайджанське оточення.

На момент публікації офіційних коментарів азербайджанської сторони не було, але в інтернеті з'явилося відео, де нібито азербайджанські військові ведуть колону вірменських військовополонених. Раніше азербайджанська сторона заявила про проведення "вимушеної антитерористичної операції" в Нагірному Карабасі. Її провели для виведення вірменських загонів. Як говориться в після підписання угоди про припинення вогню в лісах залишилися вірменські збройні загони.

Росія відреагувала на заяву Пашиняна, спростувавши його слова. Як говориться в заяві Міністерства оборони Росії, російські миротворці нібито ведуть патрулювання згідно поставлених завдань в штатному режимі. І не перебували сьогодні в Гадрутском районі Нагірного Карабаху.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що жителі селищ в Нагірному Карабасі спалюють свої будинки перед відходом, щоб "не віддавати їх Азербайджану", незважаючи на мирну угоду. Нещодавно в Мережі з'явилося відео, на якому військовослужбовець азербайджанської армії піднявся на церкву в Нагірному і кричав "Аллах Акбар". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини