Головна Новини Світ Близький Схід Ситуація в Карабаху знову загострилася (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація в Карабаху знову загострилася (ВІДЕО)

Азербайджан заявив про обстріл з боку Вірменії і показав відео боїв

10 жовтня 2020, 09:53 comments1227
Поділіться публікацією:
Check

Збройний конфлікт у Нагірному Карабаху знову загострився. Вірменія обстріляла ряд міст, заявили в Міністерстві оборони Азербайджану.

Ситуація в Карабаху знову загострилася (ВІДЕО)

За даними азербайджанців, під інтенсивний обстріл потрапили населені пункти Геранбойського, Тертерського, Агдамського, Агджабединського і Фізулинського районів. Крім того, повідомляється про те, що противник з Ходжалинського напрямку піддає інтенсивному обстрілу Гадрут із застосуванням реактивних систем залпового вогню. Відзначається, що азербайджанська армія вживає відповідних заходів.


Також Міноборони Азербайджану повідомило, що в результаті продовженої наступальної операції з полудня 9 жовтня на сьогодні, 10 жовтня. точним вогнем було знищено та виведено з ладу велику кількість живої сили противника, 13 танків, 4 РСЗО БМ-21 "Град", 6 гаубиць Д-20 і Д-30, 3 самохідні артилерійські установки 2С3 "Акація", 2 зенітні установки M55 "застава", 2 радіолокаційні станції та засоби радіоелектронної боротьби.


Нагадаємо, міністри закордонних справ Росії, Вірменії та Азербайджану за підсумками майже 11-годинних переговорів у Москві 9 жовтня ухвалили домовленість про перемир'я. Режим припинення вогню вступає в силу з 12:00 10 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини