Головна Новини Світ Близький Схід США завдали авіаудар в Сирії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

США завдали авіаудар в Сирії: подробиці

Внаслідок авіаудару США в Сирії могло постраждати мирне населення

4 грудня 2021, 20:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки заявили, що їхні військові завдали авіаудару за ватажком терористів у Сирії. Про це пише видання "Кореспондент".

США завдали авіаудар в Сирії: подробиці

Безпілотник. Ілюстрація: Pixabay

Як передає ЗМІ, учора, 3 грудня, американські військові за допомогою безпілотного літального апарату завдали удару по одному з ватажків терористичної організації "Аль-Каїда" неподалік сирійського міста Ідліб.

Офіційний представник Центрального командування ЗС США Білл Урбан заявив, що згідно з первинним аналізом, внаслідок авіаудару можуть бути жертви серед мирного населення.

Водночас Урбан зазначив, що американські військові намагаються уникати жертв серед невинних і роблять все можливе для того, щоб це запобігти. Про можливість постраждалих серед цивільного населення повідомлено в ЦЗ і розпочато слідство.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Білорусі заявляють, що український військовий гелікоптер порушив кордон. Повідомляється, що Мі-8 нібито залетів на один кілометр у глиб республіки. У цей час гвинтокрила машина була на висоті сто метрів. У Прикордонному комітеті Білорусі розповіли, що про інцидент поінформовано українську сторону.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Німеччині співробітники правоохоронних органів виявили одразу п'ять трупів у житловому будинку. Вони прибули до місця подій після того, як до них звернувся місцевий житель. Він розповів, що стурбований тим, що його сусідів не було видно упродовж тривалого часу. Поліціянти повідомили, що всіх загиблих було вбито. Докладніше про це читайте в нашій статті. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини