Головна Новини Світ Близький Схід Стало відомо, скільки ракет Іран випустив по Ізраїлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки ракет Іран випустив по Ізраїлю

Іран атакував Ізраїль 180-ма ракетами

сьогодні, 00:15
Поділіться публікацією:

1 жовтня Іран запустив по Ізраїлю 180 ракет, повідомив речник Армії оборони Ізраїлю.

Стало відомо, скільки ракет Іран випустив по Ізраїлю

Іран здійснив масовану атаку на Ізраїль. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що Ізраїлю вдалося збити більшість іранських ракет.

Радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван назвав атаку Ірану неефективною. Він заявив, що в Ізраїлі немає загиблих внаслідок ворожої ракетної атаки.

У Білому домі також заявили, що кораблі ВМС США брали участь у відбитті іранської атаки.

Як повідомило іранське агентство IRIB, під час ударів по Ізраїлю Іран вперше використав гіперзвукові ракети. Найбільш далекобійною іранською ракетою є Shahab 3, яка може пролетіти 2000 кілометрів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ввечері 1 жовтня Іран здійснив масований ракетний обстріл Ізраїлю, запустивши понад 400 ракет зі своєї території. Про це повідомляють Збройні сили Ізраїлю та видання The Jerusalem Post. ЦАХАЛ звернувся до населення з закликом дотримуватися вказівок командування тилу та негайно сховатися в захищені місця після оголошення повітряної тривоги. Військові попередили, що вогонь з боку Ірану може мати широкомасштабний характер, і що загроза залишається серйозною.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв надалі підтримувати Україну у протистоянні російській агресії, якщо отримає перемогу на президентських виборах. "Я отримав від Дональда Трампа дуже чітку інформацію, що він буде на нашому боці, що він буде підтримувати Україну", — заявив Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини