Головна Новини Світ Близький Схід Таліби літають Афганістаном на вертольотах США: до одного прив'язали людину
commentss НОВИНИ Всі новини

Таліби літають Афганістаном на вертольотах США: до одного прив'язали людину

США залишили талібам обладнання на суму 85 млрд доларів.

31 серпня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Терористи збройного угрупування "Талібан", що захопили владу в Афганістані, патрулюють місцеві провінції на американських вертольотах. Зокрема, над Кандагаром літають "Чорні яструби", якими керують бійці  терористичного угрупування. Відео про це опубліковане в соціальній мережі.

Таліби літають Афганістаном на вертольотах США: до одного прив'язали людину

Бойовики привласнили техніку США (фото з відкритих джерел)

Тут можна побачити жахливі кадри. До бойового яструба  на металевій мотузці підвішено людину. Тільки не вияснено, чи це повішена жертва злочинного режиму чи — жива.

За словами індійського телеведучого Судхіра Чаудхарі, "це нова ера терору в Афганістані, яку вершать таліби. А приговорена до такої страшної смерті людина – більше всього американський перекладач, якого стратили на американському "яструбі".

 Окрім бойових повітряних машин, терористам дісталось чимало іншого військового спорядження, яке залишила американська армія, яка спішно покинула країну. В інтернеті з'являється інформація, що представники Талібану  взяли собі на озброєння різноманітну військову зброю і, навіть, високотехнологічне обладнання.

Екс-військовий США, а тепер високопосадовець Конгресу Джим Бенкс, розповів що поспішний відступ американського війська  залишив терористам обладнання на суму 85 млрд доларів.

Таліби літають Афганістаном на вертольотах США: до одного прив'язали людину   - фото 2
Таліби літають Афганістаном на вертольотах США: до одного прив'язали людину   - фото 3

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, до чого призведе "діалог" країн G7 і "Талібану"Лідери країн Великої сімки (G7) на віртуальній зустрічі обговорили ситуацію в Афганістані. Також політики нагадали "Талібану" про відповідальність за порушення зобов'язань щодо протидії тероризму, порушення прав людини, а ще — назвали умову визнання легітимності майбутнього уряду. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kosss

1 вересня 2021, 03:20

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky


Новини