Головна Новини Світ Близький Схід У Єгипті - навала скорпіонів: укушено понад 500 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єгипті - навала скорпіонів: укушено понад 500 осіб

Курортне місто Єгипту атакували скорпіони: від укусів небезпечних комах загинули троє людей, сотні постраждалих

14 листопада 2021, 19:45 comments1134
Поділіться публікацією:

Асуан — найпівденніший курорт у материковій частині Єгипту зараз страждає від навали скорпіонів. Небезпечні павукоподібні тварини вже покусали понад 500 людей.

У Єгипті - навала скорпіонів: укушено понад 500 осіб

У Єгипті - навала скорпіонів (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання Ahram Online, скорпіони атакували місто через сильну зливу з грозою і градом, яка пройшла цієї п'ятниці, 12 листопада, в районі річки Ніл. Негода вимила членистоногих зі своїх сховищ, і вони заполонили вулиці й навіть проникли до будинків місцевих мешканців. Від укусів скорпіонів уже загинуло троє людей, а понад 500 – постраждали.

У деяких частинах Єгипту негода триває й досі, але синоптики обіцяють швидке поліпшення і сподіватися, що хижі тварини повернуться у свої укриття.

У Міністерстві охорони здоров'я країни розповіли, що центри, розташовані біля гір та пустель, вже отримали додаткові дози протиотрути. Але людей закликають сидіти вдома та уникати місць, де багато дерев.

Нагадаємо, в обласному центрі Рівненської області господар, який зайшов помити руки, побачив у своїй ванній плазуна, який не міг вибратися з труби, бо йому заважала вставлена там сітка-клапан. Тому лісовий гість не міг пробратися до квартири. Відеоролик із подією з'явився у соціальних мережах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що цього літа в Україні сталася навала рудих слимаків. Власники городів почали помічати їх ще кілька років тому, але у невеликій кількості. Зараз людям доводиться буквально захищати свій урожай від шкідників.

Читайте також, що у 2020 році Східна Африка опинилася на межі голоду через нашестя сарани. Найбільше страждають від комах Ефіопія, Сомалі, Кенія, Танзанія та Уганда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

просто наблюдатель

14 листопада 2021, 20:05

Скорпионы и пчёлы не кусаются.Они жалят.


Новини