Головна Новини Світ Близький Схід У Єгипті виявили перші випадки нового COVID-штаму "Омікрон"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єгипті виявили перші випадки нового COVID-штаму "Омікрон"

Двоє пацієнтів не мають жодних симптомів захворювання

19 грудня 2021, 01:49
Поділіться публікацією:

Влада Єгипту минулої п'ятниці, 17 грудня оголосила про виявлені перші кілька випадків нового штаму коронавірусу "Омікрон". Про це інформує The Associated Press.

У Єгипті виявили перші випадки нового COVID-штаму "Омікрон"

У країні знайшли перші випадки (фото з відкритих джерел)

В заяві зазначено, що новий штам хвороби діагностували в трьох з 26 туристів  із країн Південної Африки. Їх повідомили про  позитивний результат тестів  на коронавірус під час перебування в міжнародному летовищі  Каїру.

Як зазначає єгипетське Міністерство охорони здоров'я, два пацієнти не мали  жодних симптомів нового штаму,  ще один в стані легкого перебігу інфекції. Зараз  троє хворих ізольовані в каїрському  шпиталі.

За минулу добу в цій країні  зафіксовано  більше  900 нових випадків інфікування  на коронавірус  та ще 43 смерті від цієї хвороби. Тут,  від початку пандемії інфіковані 373, 5 тис. єгиптян.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Польщі підтвердили перший випадок штаму "Омікрон".Штам "омікрон" польські медики виявили у 30-річної громадянки Лесото у польському місті Катовіце. Про це повідомляє Суспільне, посилаючись на Міністерство охорони здоров’я Польщі.  Також чиновники додали, що  санітарна інспекція  вживає всіх необхідних заходів у зв'язку з появою цього штаму вірусу в країні. Нагадаємо, учора, 15 грудня про перший випадок зараження штамом "омікрон" заявила Литва, ставши 26-ю країною Європейського Союзу, де відомо про випадки цього варіанту коронавірусу. Нині у ЄС зафіксовано 2127 випадків. Найбільше — у Норвегії (1176), Данії (268), Франції (130), Німеччині (101), Бельгії (73), Швеції (51).

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини