Головна Новини Світ Близький Схід У Ємені під час ракетного обстрілу загинули 40 військових
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ємені під час ракетного обстрілу загинули 40 військових

Тіла деяких військових повністю згоріли

30 серпня 2021, 22:04
Поділіться публікацією:

В результаті ракетного обстрілу військової бази Аль-Анад в провінції Лахдж на півдні Ємену загинули 40 військовослужбовців, понад 60 поранених. Про це повідомило агентство "Анадолу" з посиланням на прессекретаря Южнго перехідної ради Мухаммеда ан-Накіб. За його словами, стан деяких поранених оцінюється як критичний, число загиблих може зрости.

У Ємені під час ракетного обстрілу загинули 40 військових

Йемен - фото из открытых источников

Тіла деяких військових повністю згоріли. Відповідальність за атаку поки не взяла на себе жодне угруповання. Але місцеві ЗМІ пишуть, що ракетному обстрілу базу піддали прихильники бунтівного руху Ансар Аллах, так звані хусити. Всього було випущено три балістичні ракети.

Нагадаємо, посольство США в "зеленій" зоні Багдада, Ірак, піддалося ракетному обстрілу. Джерела зі служби безпеки повідомили агентству, що кілька ракет впали в "зеленій" зоні. Кореспондент The National Джойс Карам поділилася відео перехоплення ракет в Твіттері написала, що посольство "піддалося обстрілу з ракет Катюша і мінометних снарядів". Одна з ракет потрапила в житловий будинок, як пишуть очевидці в Твіттері. Співробітники служби безпеки Іраку також повідомили AP на умовах анонімності, що система захисту посольства C-RAM збила ракети в повітрі, що призвело до пошкодження майна і припаркованих автомобілів. Повідомлень про жертви не надходило. Атака сталася напередодні річниці вбивства іранського генерала Касима Сулеймані.

Співробітники служби безпеки Іраку також повідомили AP на умовах анонімності, що система захисту посольства C-RAM збила ракети в повітрі, що призвело до пошкодження майна і припаркованих автомобілів. Повідомлень про жертви не надходило. Атака сталася напередодні річниці вбивства іранського генерала Касима Сулеймані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини