Головна Новини Світ Близький Схід У Кувейті горить найбільше сміттєзвалище покришок: що відомо про нову катастрофу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кувейті горить найбільше сміттєзвалище покришок: що відомо про нову катастрофу (ВІДЕО)

Звалище видно з ілюмінаторів літаків, що пролітають, і навіть з космосу.

3 серпня 2021, 21:12
Поділіться публікацією:

У Кувейті трапилася надзвичайна катастрофа. У пустелі горить найбільше сміттєзвалище шин. Відомо, що там зберігається близько 52 мільйонів автомобільних шин. Про це пише УНІАН.

 У Кувейті горить найбільше сміттєзвалище покришок: що відомо про нову катастрофу (ВІДЕО)

Горить велике кладовище шин (фото з відкритих джерел)

За словами фахівців, ця пожежа може стати для всієї Землі новою екологічною катастрофою. Адже величезний стовп диму, що йде, видно за кілька десятків кілометрів. 

Звалище шин у пустелі видно навіть з космосу та з літаків, що пролітають над ним.

 Стало відомо, що влада у Кувейті намагається закрити звалище якому вже понад тридцять років. З листопада 2020 року Державне управління з охорони навколишнього середовища Кувейту (EPA) докладає  чимало зусиль,  аби покласти край старим автомобільним шинам у пустелі країни, особливо в мухафазі Джахра. Звалище перешкоджає будівництву величезного житлового проєкту, який у країні хочуть зреалізувати у південному передмісті Саад Аль-Абдулла.

Відомо, що у березні цього року сміттєзвалише знову горіло. Тоді пожежники, які загасили вогонь, повідомили, що це був умисний підпал.
 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в ОАЕ горів популярний ринок. В Об'єднаних Арабських Еміратах, в еміраті Аджман, сталася масштабна пожежа на одному з популярних міських ринків. Через великі клуби диму довелося евакуювати лікарню, яка знаходиться поруч з місцем події.
 Ринок є популярною локацією в Аджмане, сюди з'їжджаються люди з усієї країни. Рятувальні служби та пожежники тривалий час безуспішно намагалися впоратися з вогнем. Також довелося евакуювати лікарню, яка знаходиться з ринком.
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини