Головна Новини Світ Близький Схід У Нагірному Карабаху розстріляли машину з "миротворцями Росії": всі росіяни загинули на місці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нагірному Карабаху розстріляли машину з "миротворцями Росії": всі росіяни загинули на місці

На місці події працюють російські та азербайджанські правоохоронці

20 вересня 2023, 22:17
Поділіться публікацією:

У Нагірному Карабасі, що сьогодні капітулював перед Азербайджаном, обстріляли машину, де були російські військові. Миротворці поверталися з спостережного посту та потрапили під обстріл із стрілецької зброї. Про це повідомили в Міноборони Росії.

У Нагірному Карабаху розстріляли машину з "миротворцями Росії": всі росіяни загинули на місці

У Карабаху розстріляли російських миротворців (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що всі російські військові, які були в машині, загинули.

"20 вересня під час повернення зі спостережного посту російського миротворчого контингенту в районі населеного пункту Джанятаг автомобіль з військовослужбовцями РФ зазнав обстрілу зі стрілецької зброї.   Російські військовослужбовці, які перебували в автомобілі, загинули", — йдеться у повідомленні.

На місці працюють російські та азербайджанські представники слідчих органів, щоб встановити всі обставини події.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на вулицях Баку з'явилися російські прапориЖителі Баку святкують капітуляцію самопроголошеної вірменської республіки Арцах та ймовірне швидке повернення Нагірного Карабаху до складу Азербайджану. Містом курсують автоколони прикрашені прапорами Азербайджану, Туреччини та Росії. 

Туреччина послідовно підтримувала Азербайджан пыд час Другої карабахської війни 2020 року, а також після вчорашнього відновлення бойових дій у Нагірному Карабаху. Зокрема, президент турецької республіки Ердоган заявив з трибуни Генасамблеї ООН, що "Карабах — це Азербайджан". А Росія, яка вважалася союзницею Вірменії, зайняла підкреслено нейтральну позицію в ході вчорашніх бойових дій. Її представники заявили, що Карабах є загальновизнаною територією Азербайджану.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини