Головна Новини Світ Близький Схід У Сирії знищений блокпост з російськими військовими
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сирії знищений блокпост з російськими військовими

На кордоні між Алеппо і Ідліб невідома озброєна група напала на КПП

6 квітня 2021, 02:25
Поділіться публікацією:

У Сирії знищений блокпост з російськими військовими Напруженою залишається ситуація на лінії розмежування, розташованої на північному заході Сирії.

У Сирії знищений блокпост з російськими військовими

Сирія (фото з відкритих джерел)

Сьогодні турецькі збройні сили обстріляли блокпост з військовослужбовцями РФ з реактивних систем залпового вогню. Крім цього, повідомляється про захоплення блокпоста асадітов, пише Selvestor Vivat.

"На кордоні між Алеппо і Ідліб невідома озброєна група напала на КПП четвертої дивізії армії Асада і знищила його. Ліквідовано щонайменше 5 карателів Асада, в полон взято лейтенант і майор режиму. 3 автомобілі режиму спалили "- йдеться в повідомленні сирійського боку.

Як повідомляється, в ході сутички кілька людей загинули "На півночі Алеппо розгромлений КПП асадітов. Пост знищений, взяті полонені, не менше 5 асадітов ліквідовані. Решта втекли "- повідомляють сирійці.

Раніше турецьку провінцію Мардін обстріляли з мінометного вогню з території Сирії. Про це повідомляє "РБК-Україна", посилаючись на турецьки ЗМІ. Так, в результаті мінометного удару по селищам Таслікі і Отлюк загинули двоє цивільних, ще 12 отримали поранення. Зараз поранені отримують медичну допомогу в місцевих лікарнях. Відповідальність за обстріл турецька влада поклала на загони сирійських курдів, проти яких Анкара 9 жовтня почала військову операцію "Джерело світу", призначивши їх "терористами"

Нагадаємо, прем'єр-міністр Франції висловив стурбованість тим, що відбувається в Сирії, а також позицією в цьому питанні США, порахувавши, що це може створити сприятливі умови для відродження терористичної праворадикального угруповання ІГІЛ в самій Сирії, і в Іраку.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Selvestor Vivat
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини