Головна Новини Світ Близький Схід У Туреччині виявили нові штами COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині виявили нові штами COVID-19

Троє осіб вже заразилися новими варіантами COVID-19

4 лютого 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

У Туреччині було виявлено кілька мутацій коронавірусної інфекції. Про те, що трапилося, на своїй сторінці в Twitter повідомив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа.

У Туреччині виявили нові штами COVID-19

У Туреччині виявлені нові мутації коронавірусной інфекції - фото: з відкритих джерел

Так, за словами міністра, в країні зафіксовано перші випадки зараження бразильським і південноафриканським штамами коронавірусу. Крім того, вже було виявлено 196 випадків британського штаму. На цей момент всі заражені, а також ті, хто з ними контактував, знаходяться в медичних установах. До слова, на сьогодні британський штам був виявлений в 80 країнах світу.

Варто відзначити, що південноафриканський штам відрізняється від інших тим, що його поширеність вище серед молодого покоління. Він частіше призводить до серйозних захворювань і може поширюватися швидше, ніж інші штами. Бразильський штам найбільше схожий на південноафриканський. Однак більш точної інформації про нього поки немає. На сьогодні він недостатньо вивчений.

У зв'язку з виявленням декількох нових мутацій вірусу в країні, влада настійно рекомендує людям суворо дотримуватися всіх правил карантину. За словами міністра, кількість випадків захворювання збільшується, плюс до всього, з'являються нові штами. Тому зараз украй важливо, щоб кожна людина з усією серйозністю поставився до ситуації. Тільки тоді, спільними зусиллями, можна буде перемогти пандемію.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що лікар пояснив, за якої умови Україна зможе уникнути третьої хвилі COVID-19, а також про те, який найнебезпечніший вік, в якому українці хворіють і вмирають від COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини