Головна Новини Світ Близький Схід У Туреччині розбився військовий вертоліт: багато загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині розбився військовий вертоліт: багато загиблих

За попередніми даними, аварія сталася в результаті нещасного випадку, версія теракту не розглядається

5 березня 2021, 01:05
Поділіться публікацією:








4 березня в Туреччині розбився військовий вертоліт. В результаті, дев'ять осіб, що знаходилися на борту, загинули, четверо — отримали травми. Про це повідомляє Міноборони Туреччини.

У Туреччині розбився військовий вертоліт: багато загиблих

У Туреччині розбився військовий вертоліт (фото з відкритих джерел)

На його пошуки відправили безпілотник і рятувальний загін, які вже виявили місце і евакуювали поранених.

За останніми даними, в результаті аварії загинули дев'ятеро людей. Середовищ них — генерал сухопутних військ країни Осман Ербаш. Чотирьох поранених армійців госпіталізували, їх стан — нестабільно.

Як зазначається, вертоліт типу Cougar командування Сухопутних військ Туреччини летів з Бінґьоль в Татван.

Нагадаємо, 26 грудня, розбився вертоліт пакистанської армії, на борту якого були чотири людини: два пілоти і два солдати. Відомо, що військовий вертоліт виконував рятувальну операцію. В регіоні Гілгіт-Балтистан вертоліт евакуював тіло військовослужбовця, який загинув, потрапивши під снігову лавину. За даними Міністерства оборони країни, аварія сталася з технічних причин. Всі обставини події з'ясовуються. Губернатор Гілгіт-Балтистан Раджа Джалал Хуссейн Макпун і головний міністр Халід Хуршид вшанували пам'ять офіцерів і солдатів пакистанської армії, які загинули в результаті аварії вертольота і висловили їх рідним свої щирі співчуття.

На жаль, останнім часом в світі сталося багато таких аварій. 9 грудня на території Тернопільської області розбився легкомоторний літак, в результаті події загинув пілот. І в цей же день, в мережі з'явилися повідомлення про катастрофу іншого вертольота, тільки над французькими Альпами. В результаті катастрофи загинули п'ять з шести осіб, що знаходилися на борту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини