Головна Новини Світ Близький Схід Умови погані: учасниця «голої» фотосесії в Дубаї про утримання під арештом
commentss НОВИНИ Всі новини

Умови погані: учасниця «голої» фотосесії в Дубаї про утримання під арештом

Телефонна розмова тривала не більше двох хвилин

13 квітня 2021, 02:30
Поділіться публікацією:

Умови погані: учасниця «голої» фотосесії в Дубаї про утримання під арештом

Дівчата (фото з відкритих джерел)

Одна з дівчат, яку затримали в Дубаї через скандальну фотосесію, вийшла на зв'язок з батьками та розповіла, в яких умовах утримують її та інших учасниць. Про це повідомили адвокати юридичної фірми "Міллер", що представляють інтереси моделі.

За словами дівчини, всіх учасників зйомки з моменту арешту тримають в поганих умовах, в закритому приміщенні, де навіть немає вікон.

Повідомляється, що телефонна розмова триває не більше двох хвилин. За цей час близькі змогли хоч щось дізнатися про місце знаходження дівчини. Інші моделі не мали можливості поговорити зі своїми родичами.

Адвокатам стало відомо, що одинадцять натурниць мають депортувати з ОАЕ в понеділок, 12 квітня. Їх доставлять о 23:25 рейсом компанії SkyUp.

Нагадаємо, щоб потрапити в Дубай, туристам потрібно буде показати на кордоні сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту на COVID-19, який був зроблений не раніше, ніж за 72 години до поїздки. Документи про проходження тесту на коронавірус не потрібні дітям до дванадцяти років і безпосередньо громадянам ОАЕ, які відлітали в інші країни. Раніше туристи могли показати негативний результат тесту, який був зроблений за 96 годин до вильоту. До того ж туристам, які вирушили в Дубай з епідеміологічно несприятливих країн, треба буде здати додатковий тест за свої кошти після прибуття в Дубай.

Влада прийняла такі рішення, щоб уберегти від коронавірусу як своїх громадян, так і туристів. Крім того, видання TimeOut повідомляє, що ПЛР-аналіз і експрес-тести зможуть робити прямо в аеропортах Дубая тим людям, які потребують додаткового тестування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

людмила

13 квітня 2021, 09:52

а они что думали их в тюрьме голими будут снимать для фото в арабских эмиратах

Виктор Тор

13 квітня 2021, 06:45

"Это ваще,шо за дела,почему нет шампанского с конфетами,кофе и сауны?В этой стране,что бл*ди не нужны?" А мы ж такие красивые,ну ничего ,что общественные,как туалеты,любите нас,туалеты ведь тоже нужны."Вот профуры,наследили,нагадили в том числе всей Украине, но требуют к себе уважения.Вот там ваше и место,где вы сейчас,может хоть чуть наберетесь ума.


Новини