Головна Новини Світ Близький Схід В Індії стартувала масштабна вакцинація від коронавируса
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії стартувала масштабна вакцинація від коронавируса

В Індії першими вакцину отримають медичні працівники, після них поліцейські, військові, муніципальні працівники та інші співробітники критичних сфер

16 січня 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

Сьогодні стартувала масштабна вакцинація від коронавірусу в Індії. Про це повідомляє ВВС.

В Індії стартувала масштабна вакцинація від коронавируса

Вакцинація. Фото: bbc.com

Першим прищепився від коронавірусу в прямому ефірі прем'єр-міністр країни Нарендра Моді, далі вакцинувалися медичні працівники лікарень. Вакцинували співробітників лікарень за алфавітним порядком. Таким чином, щеплення отримали, у кого прізвище починається на "А".

Наступними на черзі будуть люди похилого віку і ті, хто серйозно хворіє. Після них поліцейські, військові, муніципальні працівники та інші співробітники критичних сфер. У перший день планують вакцинувати близько 500 жителів країни.

"Нехай всі будуть здорові і вільні від хвороб", — написав Моді в Twitter.

Прем'єр закликав людей навіть після вакцинації не забувати одягати маски і дотримуватися дистанції. Він зазначив, що експерти припускають, що між прийомами двох доз вакцини може пройти майже місяць.

Крім того, Прем'єр закликав дотримуватися всіх заходів безпеки поведінки в громадському місці і транспорті.

Нагадаємо, згідно з найостаннішими даними Всесвітньої Ради з туризму і подорожей, опублікованими на початку листопада минулого року, обмеження на поїздки, викликані пандемією коронавірусу, відняли 4,7 трлн дол. з глобального валового внутрішнього продукту тільки в 2020 році. Правда, лікарі  закликають дотримуватися карантинних обмежень, оскільки пандемія коронавірусу поки ще дуже небезпечна для людей. За словами медиків, необхідно залишатися обережними, тому що: вакцини не ефективні на 100%; потрібні тижні, щоб створити імунітет (після другого уколу), мало що відомо про передачу коронавірусу, навіть після вакцинації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.bbc.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Рита

16 січня 2021, 23:02

Ищешь горячих девушек - парней для страстного общения? Тогда тебе сюда https://cutt.ly/gjWcQWQ


Новини