Головна Новини Світ Близький Схід В Ірані батьки розчленували свого сина-режисера за небажання одружуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані батьки розчленували свого сина-режисера за небажання одружуватися

Частини людського тіла випадково виявив місцевий житель в передмісті Тегерана

26 травня 2021, 02:05
Поділіться публікацією:

Жахлива історія, пов'язана з традиціями сім'ї, сталася в Ірані. 74-річна мати та 81-річний батько вбили свого сина-кінорежисера Бабака Хоррамдіна, а раніше вбили дочку і зятя.

В Ірані батьки розчленували свого сина-режисера за небажання одружуватися

Спочатку літня пара вбили свого зятя (фото з відкритих джерел)

Як пишуть "Вести Израиль по-русски", літні люди повністю зізналися у скоєному, при цьому заявивши, що анітрохи не шкодують про те, що трапилося.

Спочатку вони вбили свого зятя. Це сталося 10 років тому. Як зізналася жінка, всьому виною — агресивний характер зятя, а три роки тому подружня пара зарізала свою дочку. Свого сина-режисера вони вирішили вбити та розчленувати через те, що він не хотів одружуватися, а проводив час з молодими актрисами. Частини людського тіла випадково виявив місцевий житель в передмісті Тегерана. Чоловік помітив в сміттєвому баку пакети й валізу з людськими останками, і викликав поліцію. Правоохоронці встановили, що розчленований труп належить Хоррамдіну, і прибутку в будинок до його батьків.

Також іноземні ЗМІ пишуть, що зазвичай в Ірані вбивць чекає страта, але ті, хто позбавляє життя своїх дітей, отримують всього лише 10 років тюремного ув'язнення.

Як повідомлялося раніше, Шевченківський районний суд Києва виніс вирок у справі про вбивство відомої київської стилістки, власниці салону краси Катерини Положаї, вчинене в листопаді 2015 року.

Тіло 37-річної жінки зі слідами насильницької смерті було виявлено 19 листопада 2015 року в Шевченківському районі столиці в її власному салоні. Слідство встановило, що колишній чоловік потерпілої на ґрунті неприязних відносин ретельно спланував і організував її вбивство, точно знаючи розпорядок дня Катерини та маршрути її пересування по місту. Її колишнього чоловіка визнали винним у злочині і засудили до довічного ув'язнення. Про це повідомила прес-служба Київської міської прокуратури.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини