Головна Новини Світ Близький Схід В Ірані стався вибух на електростанції
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані стався вибух на електростанції

Через вибух на електростанції в Ірані 2 години не було електроенергії

19 липня 2020, 14:17 comments1227
Поділіться публікацією:

У центральній іранської провінції Ісфахан сьогодні, 19 липня, стався вибух на електростанції. Обійшлося без жертв. Про це повідомляє Reuters з посиланням на офіційне інформаційне агентство IRNA.

В Ірані стався вибух на електростанції

За даними іранських ЗМІ, причиною вибуху став знос трансформатора на електростанції в Ісламабаді. Після події в регіоні, який забезпечує електроенергією ця електростанція, дві години не було світла.

Зазначимо, що з кінця червня нинішнього року сталося кілька вибухів і пожеж навколо іранських військових, ядерних і промислових об'єктів.

Раніше "Коментарі" писали, що наіранському ядерному об'єкті в Натанзі 2 липня спалахнула пожежа. За словами місцевих чиновників, роботу заводу по збагаченню палива не зупинили. У той же час, колишній чиновник припустив, що інцидент міг бути спробою саботувати роботу, порушує міжнародну ядерну угоду.

Ще раніше в іранській столиці Тегерані через потужний вибух в медичній клініці загинуло щонайменше 19 чоловік. Вибух прогримів в клініці "Сен-Атар", де проводяться легкі операції та медичні обстеження вчора, 30 червня. На наразі відомо про 19 загиблих. Але є побоювання, що це не остаточне число жертв. У момент вибуху В клініці перебувало близько 25 співробітників. Багато з них перебували на верхніх поверхах, де розташовані операційні, та деяких вогонь застав безпосередньо під час операцій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини